De bereidingstijd is ca. 45 minuten.
Bereidingswijze
Sticky Rice
Stap 1:
Doe de ketanrijst samen met het kokoswater in een dichte stoomovenpan.
Stap 2:
Laat de ketanrijst 30 minuten weken op het aanrecht.
Stap 3:
Voeg de kokosmelk (250 ml), suiker (1 el) en zout toe en zet de ketanrijst in de stoomoven. Stomen 100C Bereidingstijd 15 minuten
Stap 4:
Bewaar de ketanrijst tot verder gebruik op het aanrecht.
Kokossaus
Breng de kokosmelk (250 ml) met de suiker (3 el) aan de kook.
Laat de kokosmelk rustig voor de helft inkoken.
Bewaar de kokossaus tot verder gebruik het aanrecht.
Mango
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.
Snijd het vruchtvlees in blokjes en breng op smaak met het rasp en sap van limoen.
Bewaar de mango tot verder gebruik op de werkbank.
Serveren
Verdeel de ketanrijst over de kommetjes.
Leg de mango aan de ene kant van de ketanrijst en de kokos crème aan de andere kant.
Strooi er wat palmsuiker overheen.