Stap 1 Verwarm de oven voor. Hetelucht plus 180 °C
Stap 2 Scheur het stokbrood in stukken.
Stap 3 Meng de boter, suiker, melk, witte chocolade, kokos en ei goed door tot een gladde massa.
Stap 4 Meng de stukken stokbrood goed door de witte chocolademassa en laat even intrekken.
Stap 5 Vet een muffinvorm in.
Stap 6 Vul de muffinvorm met de stokbroodmassa en zet in de oven. Hetelucht Plus 180ºC Bereidingstijd 30 minuten
Boerenjongenssaus
Stap 1 Breng de boter met suiker aan de kook.
Stap 2 Meng de eidooiers met het vocht van de boerenjongens.
Stap 3 Giet het eidooiermengsel bij de warme boter en roer dit stevig door zodat de saus gaat binden. Pas op dat dit niet meer gaat koken.
Stap 4 Voeg als laatste de boerenjongens en de citroenrasp toe.
Serveren
Stap 1 Verwarm de broodpudding eventueel in de oven en serveer samen met de boerenjongenssaus.