Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Feestelijke geglaceerde beenham

VleesOvenMakkelijk

Ingredienten

  • 1 stuk beenham ca 500 gram
  • 50 g abrikozenjam
  • 50 g grove mosterd
  • 20 g bruine basterdsuiker
  • 1 blaadje laurier
  • 1 takje tijm
  • Stoofperen
  • Zoete aardappelsticks

Benodigdheden

  • Ovenschaal

Stap 1:
Meng de abrikozenjam, mosterd en basterdsuiker door elkaar en smeer hier de beenham mee in.

Stap 2:
Leg de beenham in een ovenschaal en steek de laurier en tijm erbij.

Hetelucht Plus 160 °C
Kerntemperatuur 67 °C
of
Bereidingstijd 60-70 minuten

 

Serveren

Stap 1:
Serveer de beenham samen met de stoofperen en de zoete aardappelsticks.

Deel dit artikel: