Biscuits
Stap 1: Doe de bloem, bakpoeder, bak soda, zout in een mengkom en meng de ingrediënten.
Stap 2: Rasp de koude boter en voeg bij het mengsel.
Stap 3: Maak een kuiltje in het midden en giet hier de karnemelk in. Meng het deeg, niet kneden!
Stap 4: Leg het deeg op een met bloem bestrooid aanrecht.
Stap 5: Vorm een rechthoek door met de hand het deeg tot een plak van 2 cm te verwerken.
Stap 6: Vouw het deeg dubbel en werk weer uit tot een plak van 2 cm dik. Herhaal dit 5 keer.
Stap 7: Steek het deeg uit met een steker, let op niet draaien met de steker! Zo blijven de randen open voor een mooier resultaat.
Stap 8: Verwarm een pan op de kookplaat.
Stap 9: Doe boter in de pan en leg de biscuits erin. Bak de biscuits 6 minuten per kant, goudbruin.
Stap 10: Bewaar de biscuits tot later.
Scrambled eggs
Stap 1: Doe de eieren in een steelpan en roer deze los.
Stap 2: Voeg de boter toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3: Zet de steelpan op de inductiekookplaat.
Stap 4 Onder voortdurend roeren het eimengsel verwarmen.
Stap 5 Wanneer de eieren beginnen te stollen tussentijds de pan van de kookplaat halen om het garingsproces te vertragen.
Stap 6 Wanneer de eieren mooi gaar zijn (ze horen mooi crèmig van structuur te blijven), voeg je de crème fraîche en de bieslook toe.
Crispy bacon
Stap 1: Verwarm de oven voor. Hetelucht Plus 180C
Stap 2: Meng de ahornsiroop, basterdsuiker, Dijon mosterd, zout en cayenne met elkaar.
Stap 3: Haal de plakken bacon door het ahornsiroopmengsel heen en leg op een bakplaat met bakpapier.
Stap 4: Zet in de bakoven. Hetelucht Plus 180C Bereidingstijd 25 minuten
Stap 5: Laat de bacon nog 5 minuten buiten de oven krokant worden.
Serveren
Stap 1: Snijd de biscuits door, schep een goede lepel van de scrambled eggs erop.
Stap 2: Leg twee plakken crispy bacon op de eieren.
Stap 3: Zet het kapje erop en serveer.