Asperges met ham, ei en krieltjes
Stap 1: Leg de geschilde asperges in een stoomovenpan met gaatjes. Doe dit ook met de gewassen kriel.
Stap 2: Doe de boter samen met de peterselie in een dichte stoomovenpan en dek af met plakfolie.
Stap 3: Doe de eieren in een stoomovenpan met gaatjes.
Stap 4: Leg de ham in een dichte stoomovenpan en dek af met plakfolie.
Stap 5: Stel de asperges, kriel en ei in op Stomen 100 ° 8 minuten. De boter met de peterselie plaatsen we gelijk met het eerste product.
Stap 6: Plaats de ham na 8 minuten erbij in de stoomoven en stoom het geheel nog 2 minuten.
Wil je het ei iets zachter gegaard, plaats het dan pas na 3 minuten. Of wil je een keer iets nieuws proberen met asperges? Bekijk dan ons recept voor aspergesoep.
Onder begeleiding van ervaren chef-koks verbeter je jouw kookvaardigheden en ontvang je waardevolle tips om het beste uit jouw Miele-apparaten te halen. Schrijf je vandaag nog in voor een inspirerende culinaire ervaring!