Asperges met ham, ei en krieltjes
Stap 1: Leg de geschilde asperges in een stoomovenpan met gaatjes. Doe dit ook met de gewassen kriel.
Stap 2: Doe de boter samen met de peterselie in een dichte stoomovenpan en dek af met plakfolie.
Stap 3: Doe de eieren in een stoomovenpan met gaatjes.
Stap 4: Leg de ham in een dichte stoomovenpan en dek af met plakfolie.
Stap 5: Stel de asperges, kriel en ei in op Stomen 100 ° 8 minuten. De boter met de peterselie plaatsen we gelijk met het eerste product.
Stap 6: Plaats de ham na 8 minuten erbij in de stoomoven en stoom het geheel nog 2 minuten.
Wil je het ei iets zachter gegaard, plaats het dan pas na 3 minuten. Of wil je een keer iets nieuws proberen met asperges? Bekijk dan ons recept voor aspergesoep.
Maak optimaal gebruik van je stoomoven met de stoomovenpannen van Miele. Voor het bereiden van sauzen, groenten, pasta en vele andere ingrediënten hebben wij passende stoomovenpannen. Ontdek het volledige assortiment in de Miele webshop.