Zeebaarspapillot
De bereidingstijd is ca. 30 minuten.
Bereiding
Stap 1: Schil de winterpeen en snijd hem met de prei in julienne (fijne reepjes).
Stap 2: Neem 4 vellen vetvrij papier.
Stap 3: Verdeel de groente in het midden van de vellen en leg op ieder bergje groente een zeebaarsfilet met de velkant naar boven.
Stap 4: Verdeel de boter en de witte wijn over de zeebaars en breng het op smaak met peper en zout.
Stap 5: Vouw het papier dicht en zorg ervoor dat de vouwen scherp zijn. Eventueel kunt u de randen met eigeel bestrijken zodat het goed dicht blijft zitten.
Stap 6: Leg de pakketjes in een stoomovenpan met gaatjes.
Stomen 85C Tijdsduur 12 minuten
Stap 7: Leg de papillotten op borden. Knip elke papillot in het midden een klein stukje open en scheur het voorzichtig verder open voor een mooi effect. U kunt de papillotten ook van alumniumfolie maken.