De bereidingstijd is ca. 20 tot 30 minuten.
Bereiding
Stap 1: Smeer de portobello in met de marinade en bewaar tot verder gebruik in de koelkast.
Stap 2: Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaad kern, snijd het vruchtvlees in blokjes
Stap 3: Meng de tomatenblokjes met de gesnipperde ui, fijn gesneden Jalepeno
Stap 4: Voeg nu een scheut olijfolie toe met wat sap van de limoen
Stap 5: Breng op smaak met peper en zout en voeg de koriander toe.
Stap 6: Bewaar tot gebruik in koelkast
Stap 7: Halveer de avocado verwijder de pit en pel de avocado.
Stap 8: Voeg nu de cherrytomaatjes, jalepeno en gesnipperde uit toe.
Stap 9: Meng dit nu goed met een vork tot er een smeuïge massa ontstaat.
Stap 10: Breng op smaak met peper en zout en wat sap van de limoen.
Stap 11: Bewaar tot serveren in de koelkast.
Stap 12: Smeer de portobello licht in met wat olie en grill deze op de BBQ ongeveer 5-8 minuten per kant (bij slecht weer lekker op de Miele grill plaat stand 7).
Stap 13: Halveer de hamburgerbroodjes en grill deze kort aan de binnenkant.
Stap 14: Beleg de broodjes met de Guacamole, dan de portobello ´s, vervolgens de Picco de gallo en wat mayonaise.
Tip: Serveer met tortilla chips.