De bereidingstijd is ca. 30 tot 40 minuten.
Bereidingswijze
Paprika tomatensoep
Stap 1: Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijst en snijd in stukken.
Stap 2: Snipper de ui en kneus de knoflook, voeg toe aan de paprika en tomaat.
Stap 3: Doe dit alles in een dichte stoomovenpan en voeg de passata toe
Stap 4: Plaats in de stoomoven:
Stomen 100 °C Bereidingstijd 18 minuten
Stap 5: Leg de knolselderij, prei en bloemkoolroosjes in een stoomovenpan met gaatjes en zet bij de paprika tomatensoep.
Stomen 100 °C Bereidingswijze 2 minuten
Stap 6: Pureer de paprika tomatensoep tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 7: Schep de tomatensoep in kommetjes en verdeel de gestoomde groente over de kommetjes.
Stap 8: Serveer met kleine verse broodjes
Tip: Deze soep kan ook perfect dienen als basis voor de pastasaus.