Paastulband
De bereidingstijd is ca. 45 minuten.
Bereiding
Stap 1: Verwarm de combi-stoomoven voor op 160 °C.
Stap 2: Klop de boter met de suiker en vanille luchtig.
Stap 3: Voeg nu ook de citroenrasp toe.
Stap 4: Klop er dan een voor een de eieren door.
Stap 5: Spatel als laatste het zelfrijzend bakmeel erdoorheen en klop nog even goed door.
Stap 6: Doe het beslag in een ingevette tulband/rozenvorm.
Stap 7: Stel de combi-stoomoven in op Combi-Koken Hetelucht Plus 155 °C 100% vocht en een bereidingstijd van 60 minuten. Kies bij een bakoven voor Hetelucht Plus 180 °C en dezelfde bereidingstijd.
Stap 8: Als de cake gaar is (controleer met een prikker), laat het dan in de vorm afkoelen.
Stap 9: Los de cake en plaats hem op een bord.
Stap 10: Roer de poedersuiker aan met sap uit de citroen die we gebruikt hebben voor de rasp. Breng het op de juiste dikte en zorg dat het glad is.
Stap 11: Laat het glazuur over de cake lopen en garneer met de chocolade eitjes, violen en astina cress.
Tips: Geen kinderen die mee eten? Dan is Limoncello een alternatief voor citroensap. Deze cake kan makkelijk een dag van tevoren worden gebakken. Garneer de cake pas kort voor het serveren.