Kaneelrozijnen broodjes
De bereidingstijd is ca. 20 tot 25 minuten.
Bereiding
Stap 1:
Verwarm de oven voor op Hetelucht Plus 185 ºC
Stap 2: Meng voor het deeg alle ingrediënten, behalve de roomboter. Kneed 6 minuten met de hand of in de machine.
Stap 3: Voeg de laatste 4 minuten de boter toe en kneed goed door.
Stap 4: Verdeel het deeg in 12 bolletjes en laat circa 20 minuten rusten.
Stap 5: Rol vervolgens elk bolletje deeg uit tot een streng van 30 cm.
Stap 6: Meng de rozijnen met de amandelspijs en de kaneel.
Stap 7: Verdeel het rozijnenmengsel over de deegstrengen.
Stap 8: Maak rolletjes van de deegstrengen en leg ze in een ingevette muffinvorm
Stap 9: Laat de kaneelbroodjes nog 5 minuten rijzen en bak de kaneelbroodjes daarna in 12 minuten af.
Hetelucht Plus 180 °C Tijdsduur 12 minuten