De bereidingstijd is ca. 30 tot 40 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1: Doe de gele rijst met de groentebouillon in een dichte stoomovenpan en meng er de masala en kurkuma doorheen en zet in de stoomoven
Stomen 100 °C Bereidingstijd 12 minuut
Stap 2: Leg de romanesco op een stoomovenpan met gaatjes en zet bij de rijst in de stoomoven
Stomen 100 °C Bereidingstijd 4 minuten
Stap 3: Snijd de peultjes in drieën en leg in een stoomovenpan met gaatjes.
Stap 4: Zet de peultjes bij de rijst en romanesco in de stoomoven als deze het signaal geeft ‘programma afgerond’.
Stomen 100 °C Bereidingstijd 2 minuten
Stap 5: Leg de zalmfilets op een ingevette stoomovenpan met gaatjes.
Stap 6: Rasp de limoen over de zalmfilets.
Stap 7: Zet de zalmfilets bij de rijst en groenten in de stoomoven.
Stomen 70 °C Bereidingstijd 8 minuten
Stap 8: Meng de gehakte koriander door de yoghurt heen en breng op smaak met sap van de limoen en wat peper en zout.
Stap 9: Bewaar de yoghurt tot verder gebruik in de koelkast.
Stap 10: Meng de groenten met de rijst en verdeel de rijst over de kommetjes en leg de zalmfilet op de rijst.
Stap 11: Schep wat van de koriander yoghurt op de zalm.