Black & white brownies

Black & white brownies

ChocoladeOvenMakkelijk

Ingredients

  • 220 gam pure chocolade, gesmolten
  • 220 gram zachte boter
  • 335 gram suiker
  • 5 eieren
  • 105 gram bloem
  • 630 gram cream cheese
  • 1 tl vanillesuiker
  • Snufje zout
  • 80 gram gehakte amandelen

Supplies

  • Keukenmachine
  • Springvorm

Stap 1:
Verwarm de oven voor.

Stap 2:
Klop de boter met 2/3 van de suiker luchtig in de keukenmachine.

Stap 3:
Voeg 3 eieren één voor één toe.

Stap 4:
Voeg nu de gesmolten chocolade, bloem en zout toe en draai tot een glad beslag.

Stap 5:
Meng nu de overige 2 eieren en de rest van de suiker door de cream cheese.

Stap 6:
Schep de twee beslagen in een bakvorm en marmer ze met elkaar.

Stap 7:
Bak de brownie op 160 °C voor ca. 50 minuten op Hetelucht Plus.