De bereidingstijd is ca. 2 uur.
Bereiding
Stap 1: Kneed alle ingrediënten tot een soepel deeg.
Stap 2: Meng er de vulling doorheen.
Stap 3: Maak een bol van het deeg en doe het in een ingevette schaal en laat 30 minuten rijzen.
Stap 4: Verdeel het deeg in vieren en maak van elk een deel een strakke bol.
Stap 5: Leg het in de bakvorm en strijk het deeg in me het losgeklopte ei.
Stap 6: Knip er een kruis in en blijf iets uit de rand van de vorm
Stap 7: Leg in het kruis een klontje roomboter en strooi er wat kaneel suiker overheen.
Stap 8: Laat het deeg 45 minuten rijzen.
Stap 9: Verwarm de oven voor. Hetelucht plus 180C
Stap 10: Zet de broden op het rooster in de oven en bak. Hetelucht plus 170C Tijdsduur 35 minuten