Vis op hooi en kruiden in wijnkist

VisOvenMakkelijk
Dit recept is voor 2 personen

Ingredients

  • 500 gram kabeljauw rugstuk
  • 1 bos dille
  • 1 houten wijnkist
  • Bakpapier
  • Hooi

Supplies

  • Wijnkist
  • Bakpapier

De bereidingstijd is ca. 30 minuten.

 

Stap 1:
Leg het hooi in de houten kist en leg hierop een stuk bakpapier

Stap 2:
Pluk de dille en leg op het bakpapier, leg hierop de kabeljauw.

Stap 3:
Schuif de houten afgesloten wijnkist in de Dialog oven op het rooster niveau 2 en stel de Dialog oven in:

Oven functie: M Chef + Hetelucht Plus
Temperatuur: 30 °C
Gourmet Units: —
Intensiteit: Hoog
Tijdsduur: 14 minuten
Voorverwarmen: Aan
Crisp functie: Uit
Niveau: 2