Tuinboontjes-crème met coquille
De bereidingstijd is ca. 30 tot 45 minuten.
Bereiding
Stap 1: Kook de tuinbonen in een beetje water met zout, spoel ze koud en haal de vliesjes eraf.
Stap 2: Pureer de boontjes in de keukenmachine en maak ze smeuïg met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Doe de puree in een spuitzak.
Stap 3: Bak de serranoham krokant in een koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier. Maal de krokant gebakken ham fijn in de keukenmachine.
Stap 4: Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de bloedworstplakjes. Bestrooi ze met peper en zout.
Stap 5: Bak de coquilles aan twee kanten bruin.
Serveren
Stap 1:
Spuit een rozet van de tuinbonen-crème op een bordje en leg hierop een plakje bloedworst met daarop de coquille.
Stap 2:
Bestrooi met de Serranoham crunch.