Miniquiches: hartige taartjes van broccoli, geitenkaas en tomaat
Stap 1: Verwarm de oven voor op intensief bakken 175°C.
Stap 2: Meng de room met het ei en breng op smaak met peper en zout.
Stap 3: Stoom de broccoli voor: Stomen 100°C Bereidingstijd 1 minuut
Stap 4: Bekleed de vormpjes of schaaltjes met het deeg.
Stap 5: Halveer de tomaatjes en verdeel deze met de broccoli over het deeg, en scheur hier wat blaadjes basilicum overheen.
Stap 6: Giet hier het ei/room-mengsel overheen. Top af met wat stukjes geitenkaas.
Stap 7: Plaats de quiche in de oven op het 2e niveau en houd de ovenfunctie op Intensief bakken. Intensief bakken 175°C Bereidingstijd 30-35 minuten
Garneer voor het serveren de miniquiches met een pluk rucola en basilicum.
Smakelijk eten!