Gestoomde rijstnoedels
De bereidingstijd is ca. 20 tot 30 minuten.
Bereiding
Stap 1: Meng in een kom de ingrediënten voor de noedels en roer het met een garde tot een glad beslag.
Stap 2: Vet een dichte stoomovenpan in met zonnebloemolie.
Stap 3: Schep zoveel beslag in de stoomovenpan totdat de bodem net bedekt is met het beslag.
Stap 4: Schuif in de stoomoven op 100 °C gedurende 3 minuten.
Stap 5: Bekleed de werkbank met wat plastic folie en vet deze licht in met wat zonnebloemolie.
Stap 6: Haal de noedels voorzichtig uit de stoomovenpan met behulp van een spatel en leg het noedelvel op het ingevette plastic folie.
Stap 7: Herhaal dit tot al het beslag op is.
Stap 8: Snijd de noedels in de gewenste vorm.
Stap 9: Serveer de noedels met een curry met vis of kippendijen.