Bereidingstijd is ca. 30 minuten.
Bereidingswijze
Stap 1: Meng de peterselie, knoflook en olijfolie.
Stap 2: Snijd zeebaars in vanaf de buik, klap de zeebaars open en smeer het vlees in met het kruidenmengsel. Kruid de vis met peper en zout. Snijd de filets kruislings in.
Stap 3: Doe de aardappel, venkel, en bospeen in stoomovenpannen met gaatjes. Gebruik koken menu of stel de stoomoven handmatig in.
Stap 4: Zet de aardappel in de stoomoven.
Stomen 100C Bereidingstijd 8 minuten
Stap 5: Zet de venkel en bospeen in de stoomoven, laat de aardappel staan.
Stap 6: Doe de gestoomde groenten en de lenteui in een mengkom en maak aan met olijfolie, citroentijm, peper en zout. Verdeel over een bakplaat.
Stap 7: Leg de zeebaars bovenop de groenten.
Stap 8: Verwarm de oven voor.
Hetelucht Plus 200C
Stap 9: Plaats de zeebaars in de voorverwarmde oven.
Hetelucht Plus 200C Bereidingstijd 20 minuten
Serveer de vis samen met de groenten op een schaal, druppel hier de resterende marinade overheen.