De bereidingstijd is ca. 35 minuten.
Sous-vide
Stap 1: Breng de doradefilets aan beide kanten op smaak met zeezout en peper.
Stap 2: Beleg de doradefilets met de pomodori. Strooi er basilicum overheen. Kruid nogmaals met zeezout en peper. Doe de doradefilets in de vacumeerzak en vacumeer volgens de instellingen.
Zak vacumeren Vacumeerstand 3
Tip: Heb je geen vacumeerlade? Vraag bij de viswinkel voor gevacumeerde vis als je de vis koopt!
Stap 3: Leg de vacumeerzak op het rooster in de ovenruimte en bereid volgens de instellingen.:
Ovenfuncties Sous-vide Temperatuur 52C Tijdsduur 25 minuten Niveau rooster 2e van onderen
Stap 4: Haal de vis uit de vacuümzak en serveer deze op een saladebedje of met witbrood. Bak de huidkant van de vis eventueel heel kort aan in een hete pan.