De Miele G 7000-vaatwasser
met AutoDos

De Miele G 7000-vaatwasser is revolutionair in al haar facetten. De eerste vaatwasser wereldwijd met AutoDos: automatisch doseren met geïntegreerde PowerDisk®. Een perfect samenspel van reinigen en drogen, met een ongekend resultaat.

Automatisch doseren

Hoe werkt het?

Bekijk de video

Alle voordelen op een rij

Altijd de juiste dosering

AutoDos met PowerDisk®

Voorkom verspilling met automatisch doseren

Het innovatieve AutoDos is wereldwijd het eerste automatische doseersysteem met geïntegreerde PowerDisk®. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon. Vaatwasser en reinigingsmiddel zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma. Een PowerDisk® is voldoende voor maar liefst 20 vaatwasbeurten. Kies voor de automatische dosering AutoDos met geïntegreerde PowerDisk® of doseer handmatig reinigingstabs via het doseervak. Jij bepaalt.

 

Een smetteloze vaat in slechts 58 minuten

QuickPowerWash

Geduld is een schone zaak…

maar urenlang moeten wachten op een schone vaat kan heel vervelend zijn. Helemaal als je gasten hebt. Daarom ontwikkelden wij QuickPowerWash: een reinigingsprogramma waarmee in slechts 58 minuten maximale reinigings- en droogresultaten worden behaald. Gebruik het QuickPowerWash-programma samen met de hiervoor bestemde UltraTabs of de Powerdisk. Het resultaat: een optimaal schone vaat in een handomdraai.

Flexibel comfort

FlexLine Rekindeling

Kies voor de perfecte behandeling van je bestek, glas en servies

Miele introduceert de 3D-MultiFlex-lade met MultiComfort. Een vaatwasserlade waarbij flexibiliteit vooropstaat. De lade is namelijk verstelbaar in hoogte, diepte en breedte. Niet alleen ideaal voor klein vaatwerk of hoge glazen, maar ook voor snijplanken, dienbladen, schalen of grotere pannen. De G 7000-vaatwasser biedt door de innovatieve FlexLine rekindeling bovendien alle comfort die mogelijk is. Letterlijk, want je kunt kiezen tussen drie uitvoeringen: Comfort, ExtraComfort en MaxiComfort. Het verschil zit ‘m in de details, de kwaliteit blijft gelijk.

 

Tijd genoeg voor andere dingen

AutoStart/AutoOpen

Ervaar een uniek gevoel van vrijheid

Met Miele AutoClose is slechts een licht contact tussen de deur en het apparaat voldoende om de G 7000-vaatwasser vanzelf te laten sluiten. Dankzij AutoDos en de PowerDisk® is er bovendien altijd reinigingsmiddel aanwezig, zodat de G 7000-vaatwasser autonoom kan werken. Dit gebeurt dan ook met de functie AutoStart: via WiFi-Conn@ct en de Miele@Mobile-app programmeer jij het apparaat zo dat hij zelfstandig op vooraf vastgelegde tijden start. Zo heb jij genoeg tijd voor andere dingen. En is de vaat klaar, dan gaat de deur van de vaatwasser vanzelf open. Met AutoOpen kan er vervolgens frisse lucht bij het serviesgoed komen en droogt zelfs kunststof streeploos op. Scheelt weer tijd en moeite. Wat een vrijheid!

Meer weten over de vaatwassers van Miele?

Koop nu

Is jouw vaatwasser aan vervanging toe of ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser en wil je hem direct bestellen?
Koop nu

Een nieuwe keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser voor een nieuwe keuken? Ontvang in 3 stappen een vrijblijvend keukenadvies.
Productadvies