De Miele G 7000-vaatwasser
met AutoDos

De Miele G 7000-vaatwasser is revolutionair in al haar facetten. De eerste vaatwasser wereldwijd met AutoDos: automatisch doseren met geïntegreerde PowerDisk®. Een perfect samenspel van reinigen en drogen, met een ongekend resultaat.

Ontdek alle vaatwassers van Miele met Autodos

Automatisch doseren

Hoe werkt het?

Bekijk de video

Alle voordelen op een rij

Altijd de juiste dosering

AutoDos met PowerDisk®

Voorkom verspilling met automatisch doseren

Het innovatieve AutoDos is wereldwijd het eerste automatische doseersysteem met geïntegreerde PowerDisk®. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon.

 • Vaatwasser en reinigingsmiddel zijn precies op elkaar afgestemd. Een optimale dosering op het juiste moment in het programma.
 • Een PowerDisk® is voldoende voor maar liefst 20 vaatwasbeurten.

Kies voor de automatische dosering AutoDos met geïntegreerde PowerDisk® of doseer handmatig reinigingstabs via het doseervak. Jij bepaalt.

Bekijk PowerDisk

 

Een smetteloze vaat in slechts 58 minuten

QuickPowerWash

Bespaar 1.5 uur op je vaatwasprogramma

Geduld is een schone zaak maar urenlang moeten wachten op een schone vaat kan heel vervelend zijn. Helemaal als je gasten hebt. Daarom ontwikkelden wij QuickPowerWash:

 • een reinigingsprogramma waarmee in slechts 58 minuten
 • maximale reinigings- en droogresultaten

Gebruik het QuickPowerWash-programma samen met de hiervoor bestemde UltraTabs of de Powerdisk. Het resultaat: een optimaal schone vaat in een handomdraai.

Bekijk vaatwassers met QuickPowerWash

Perfecte indeling voor glas en servies

FlexLine Rekindeling

Een vaatwasserlade waarbij flexibiliteit vooropstaat

De G 7000-vaatwasser biedt door de innovatieve FlexLine rekindeling alle comfort die mogelijk is. De lade is verstelbaar in hoogte, diepte en breedte. Je kunt kiezen tussen drie uitvoeringen: Comfort, ExtraComfort en MaxiComfort. Ideaal voor:

 • Hoge glazen
 • Kleine kopjes
 • Snijplanken
 • Schalen
 • Grote pannen

Het verschil zit ‘m in de details, de kwaliteit blijft gelijk.

Vaatwasser starten op afstand

AutoStart/AutoOpen

Ervaar een uniek gevoel van vrijheid

Dankzij AutoDos en de PowerDisk® is er altijd reinigingsmiddel aanwezig, zodat de G 7000-vaatwasser autonoom kan werken. Dit gebeurt met de functies:

 • AutoStart: via WiFi-Conn@ct en de Miele@Mobile-app programmeer jij het apparaat zo dat hij zelfstandig op vooraf vastgelegde tijden start. Zo heb jij genoeg tijd voor andere dingen.
 • AutoOpen: wanneer de vaatwasser klaar is, dan gaat de deur van de vaatwasser vanzelf open. Vervolgens kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en droogt zelfs kunststof streeploos op.

Scheelt weer tijd en moeite. Wat een vrijheid!

Meer weten over vaatwassers van Miele?

Een nieuwe vaatwasser uitkiezen kan aanvoelen als een hele opgave. Want naast functionaliteiten zijn ook maten en installatietypes belangrijke overwegingen. Om jou verder op weg te helpen hebben we het aankoopproces een heel stuk gemakkelijker gemaakt. Via onderstaande knop kom je er eenvoudig achter welk type vaatwasser perfect is voor jouw situatie. Een kind kan de (af)was doen!

Welke vaatwasser past bij jou?

Krijg snel persoonlijk advies.

Start productadviseur

Een nieuwe keuken

Ben je op zoek naar een vaatwasser voor in een nieuwe keuken? Ontdek de mogelijkheden via een aantal eenvoudige stappen.
Ontdek meer

Koop nu

Is jouw vaatwasser aan vervanging toe? Of wil je direct een nieuwe vaatwasser bestellen?
Koop nu