Gestoomde dumplings met garnalen en shiitake

20 minutenVisStoomovenMakkelijk

Ingredients

Voor de vulling
  • 200 gram gamba's
  • 5 stuks shiitake, fijn gesneden
  • 4 stengels lente-ui, fijn gesneden
  • 1 tl sesam olie
  • 1tl sojasaus
Voor de dumplings
  • 8 wonton vellen

Supplies

  • Stoomoven pan met gaatjes
  • Stoomoven

Bereidingswijze

Stap 1:
Doe de garnalen, sesamolie en sojasaus in de keukenmachine. Draai tot een gehakt.

Stap 2:
Meng de shiitake en lente ui door het gehakt heen.

Stap 3:
Neem een wonton vel en leg hier een lepel gehakt op, vouw het wonton vel naar boven rond het gehakt. De dumpling blijft aan de bovenzijde open.

Stap 4:
Vet een stoomovenpan met gaatjes licht in en leg hier de dumplings op.

Stap 5:
Zet de dumplings in de stoomoven.

Stomen                100C

Bereidingstijd     10 minuten

Stap 6:
Serveer de dumplings direct.