Wat is UltraPhase?

Met minder wasmiddel betere wasresultaten behalen? Gebruik dan het UltraPhase-wasmiddel samen met een  TwinDos-wasmachine. Dit vloeibare wassysteem is het beste op de markt* voor uw witte en gekleurde was. De combinatie van UltraPhase1 en 2 zorgen samen met de waskracht van 6 enzymen voor een optimaal schone was. Precies zoals het hoort.

De kracht van UltraPhase 1 en 2

UltraPhase 1 en 2 zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de combinatie van beide producten leidt tot een perfect wasresultaat. De doseernauwkeurigheid en timing van UltraPhase 2 zijn de belangrijkste voordelen van UltraPhase, doordat:

 

  • De hoeveelheid UltraPhase 2 automatisch gedoseerd wordt op basis van het bodemniveau, het wasgewicht en de kleur. Hierdoor wordt overdosering voorkomen.
  • UltraPhase 2 bleekmiddel bevat. Omdat bleekmiddel andere ingrediënten van een reinigingsmiddel vernietigt, wordt UltraPhase 2 ca. 30 minuten later toegediend dan UltraPhase 1. De wasmiddelingrediënten van UltraPhase 1 kunnen zo in die eerste 30 minuten hun werk doen, wat leidt tot betere reinigingsprestaties.

Automatisch doseren

De UltraPhase cartridges zijn geschikt voor TwinDos-wasmachines. De automatische doseerfunctie bespaart tot 30% wasmiddel per wasbeurt in vergelijking tot handmatig doseren. De geconcentreerde formule zorgt voor de beste wasresultaten.

 

Witte en bonte was

Het TwinDos-systeem mengt automatisch UltraPhase 1 en 2 in verschillende hoeveelheden, ongeacht of je een witte of bonte was draait. Het milde bleekmiddel van UltraPhase 2 verwijdert zelfs lastige kleurstofhoudende vlekken (koffie, thee, rode wijn) uit jouw bonte was. De speciale kleurverzorging zorgt ervoor dat de kleuren van uw was behouden blijven.

 

Milieuvriendelijk

Bij jouw TwinDos-wasmachine is overdosering van wasmiddel niet langer een probleem. Zo draagt je bij aan een beter milieu, omdat chemicaliën niet onnodig in de riolering terecht komen. Dus ben je milieubewust én wil je een optimaal schone was? Kies dan voor TwinDos in combinatie met het TwinDos-wasmiddel UltraPhase!

 

*Gecertificeerd door het Hohenstein-instuut

Deel dit artikel: