Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Wasmiddel voor een gevoelige huid: UltraPhase Sensitive

Met speciaal wasmiddel voor een gevoelige huid biedt Miele UltraPhase Sensitive: hetzelfde 2-fasenwasmiddel, maar  zonder geur- en kleurstoffen. Ook deze UltraPhase-variant is milieuvriendelijker dan andere wasproducten zonder dat dit de wasprestatie beïnvloedt…: de reinigingsprestaties van UltraPhase Sensitive kwamen in een test met een gelijkwaardig product als winnaar uit de bus.

Geen kleur- en geurstof

Met  UltraPhase Sensitive biedt Miele het beste vloeibare reinigingssysteem voor mensen met een gevoelige huid. Zonder geur- en kleurstoffen wordt de huid namelijk niet geïrriteerd door de pas gewassen kleding.

 

Nordic Swan ecolabel

Door de hoge concentratie is UltraPhase Sensitive milieuvriendelijker dan andere producten. Dit is bevestigd door Nordic Swan ecolabel, een Scandinavisch duurzaamheidskeurmerk. UltraPhase Sensitive is een schoonmaakmiddel dat voldoet aan dezeer hoge milieueisen van dit label.

Binnenkort verkrijgbaar

Met het wasmiddelpakket van UltraPhase Sensitive heeft u genoeg wasmiddel voor wel 200 wasbeurten. En is verkrijgbaar in de webshop.

 

Benieuwd hoe TwinDos werkt? Lees dan hier verder!

Deel dit artikel: