Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

De beste wasmachine voor een jong gezin

Er zijn 3 wasmachines die wij adviseren voor jonge gezinnen. Er is een Miele die bij jou en je gezin past. Die begrijpt dat je quality time met je baby even belangrijker vindt en als je kinderen straks groot zijn dan nog steeds draait.

Bekijk de wasmachines

Veelgestelde vragen

 • Wat is TwinDos en wat zijn de voordelen er van?

  TwinDos is een systeem dat geheel automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel doseert op het juiste moment tijdens het wasproces. De voordelen van het Miele TwinDows-systeem zijn:

  – Voorkomt verspilling
  – Bespaart geld
  – Makkelijk in gebruik

  Deze en alle andere voordelen staan in onze blog uitgebreider beschreven en uitgelegd.

   

 • Kan in de wasmachine met TwinDos ook eigen wasmiddel gebruikt worden?

  In een wasautomaat met TwinDows kan eigen wasmiddel gebruikt worden.

  Let echter wel op dat je nooit in 1 van de flacons UltraPhase 1 of 2 gebruikt. Dit kan namelijk een chemische reactie met elkaar aangaan, wat een negatief resultaat op het wasgoed geeft. Met andere woorden er zal in beide flacon een universeel middel gedoseerd moeten worden.

  Daarnaast bestaat UltraPhase 1 en 2 uit 2 componenten wat alleen in combinatie met elkaar werkt. Als je dus een eigen wasmiddel wil gebruiken moeten beide flacons met een eigen merk gevuld worden.

  Let er tevens ook op dat de instelling van het wasmiddel dan ook op de machine moeten worden aangepast naar de aanbevolen hoeveelheid van het wasmiddel.

  Wij raden echter aan om gebruik te maken vanĀ UltraPhase 1 en 2

   

 • Hoe reinig ik de wastrommel?

  Sommige wasmachines van Miele bevatten een reinigingsprogramma om de wastrommel te reinigen. Dit programma kan je vinden op de wasmachine bij ‘Overige programma’s’. Volg vervolgens de instructies op het display om het programma te starten en je wastrommel weer schoon te krijgen.

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer

Deel dit artikel: