Was niet droog uit je Miele droger

Waarom komt mijn wasgoed niet droog uit de Miele droger?

 

Nat wasgoed ná het drogen kan verschillende redenen hebben:

 

 1. Filters zijn onvoldoende schoon. Reinig de filters zoals in deze instructievideo voor condensdrogers en deze instructies voor warmtepompdrogers. Let vooral op het sokkelfilter en check of dit schoon genoeg is:
  1. Zet de droger op warme lucht, open het luikje linksonder en probeer, na ca. 5 min, het sokkelfilter aan de handgreep te verwijderen terwijl de droger nog in bedrijf is.
  2. Als het filter blijft zitten en je hebt alleen de handgreep in je hand is het sokkelfilter verstopt.
  3. Als je het sokkelfilter eruit probeert te halen en het sokkelfilter komt mee, laat dan de handgreep los als die ca.3 cm vanaf de condensor is verwijderd.
  4. Wordt het sokkelfilter op dat moment weer teruggezogen, dan is tevens het sokkelfilter verstopt.
 2. Te veel verschillende soorten stoffen. Kies het programma, dat het beste bij die stof past en zorg dat de stoffen overeenkomen.
 3. Droger zat te vol. Let op de optimale/maximale hoeveelheid wasgoed voor het gekozen programma. Dit verschilt per model droger, controleer daarom de gebruiksaanwijzing (bij programmaoverzicht).

Hét moment om kwaliteit te kiezen voor jouw thuis

Geniet eindeloos van hagelwitte lakens, blinkende glazen, overheerlijke gerechten en een onberispelijk schoon huis. Het leven wordt buitengewoon met Miele in jouw thuis.

Profiteer van cashbacks op wel héél veel apparaten van Miele.

Ontdek cashbacks