Duren de laatste minuten van mijn wasmachine langer?

Die spannende laatste minuten…

We begrijpen heel goed dat een oplopende tijd aan het eind van het programma voor wat irritatie kan zorgen. Gelukkig hebben wij hier over nagedacht en zijn dat soort frustraties vaak verleden tijd door de innovaties in de nieuwste Miele wasmachines.

Ontdek Miele wasmachines

Waarom duren de laatste minuten langer?

Bij sommige wasmachines kan het nog wel eens voorkomen dat de resttijd aan het eind van het wasprogramma oploopt. Dat kan ervoor leiden tot irritatie en en wat extra wachttijd. Een van de mogelijke verklaringen van een oplopende wachttijd is het overmatig gebruik van wasmiddel, wat resulteert in te veel schuim tijdens het wasproces. De wasmachine controleert of het schuim van het wasprogramma al verdwenen is of dat aan een ander criterium binnen het programma (nog) niet is voldaan. Pas wanneer alles perfect is, is het wasprogramma klaar.

Ontdek Miele wasmachines

Innovatie voor minder frustratie

Bij Miele begrijpen we dat het heel vervelend kan zijn als je de tijd ziet oplopen terwijl je net dat ene frisgewassen shirt met spoed nodig hebt, of wanneer je snel de deur uit moet. Gelukkig laat je met Miele de tijd (en de frustratie) niet hoog oplopen.

Onze innovatie voor minder frustratie zit in de techniek van onze nieuwste wasmachines. Elk wasprogramma is nauwkeurig ontworpen, zodat je in de laatste paar minuten niet voor verrassingen komt te staan. Een oplopende tijd, zeker aan het eind van het programma, zou daarom (bij normaal gebruik) niet meer moeten voorkomen.

Ontdek Miele wasmachines

Altijd bij de tijd

Een logische vervolgvraag: hoe gebruik ik gegarandeerd nooit te veel wasmiddel en voorkom ik daarmee tevens een onnodig loopje naar het washok? Het antwoord is simpel: innovatie. Miele heeft namelijk wasmachines die het wasmiddel automatisch doseren, genaamd TwinDos. Hiermee gebruik je nooit te veel wasmiddel en was je dus nooit langer dan strikt noodzakelijk. Zo blijf je altijd bij de tijd.

Ontdek Twindos

 

Slim, slimmer, slimst!

Wil je het loopje naar het washok helemaal overslaan? Maak dan kennis met Miele-wasmachines die verbonden zijn met een app. Hiermee kun je – zelfs vanuit je luie stoel – het wasprogramma volgen via een app op je telefoon. Of je kunt het helemaal vergeten, want je krijgt hoe dan ook een melding op je telefoon zodra je was klaar is. Zo kun jij doorgaan met belangrijkere zaken en laat je deze wasfrustratie voorgoed achter je.

Wist je dat: je daarnaast tegenwoordig ook het energieverbruik per wasbeurt in kunt zien?

Ontdek alle slimme functies

Onderhoud

Naast de juiste wasmiddeldosering kunnen belading en onderhoud van jouw machine ook invloed hebben op het wasproces. Daarnaast optimaliseer je de levensduur van jouw Miele apparaat met de juist onderhoudsmiddelen en aanwijzingen. En zeg nou zelf, een schone wasmachine wast natuurlijk veel frisser!

Onderhoud jouw Miele wasmachine

Advies van onze online productadviseur

Wasmachine, droger, TwinDos, PowerWash, met of zonder internet. Kom je er toch niet uit? Start dan nu de online productadvsieur en laat je adviseren welke keuze bij jouw situatie past.

Start productadviseur