Verlengde garantie van Miele

Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Bij aankoop van vier of meer Miele-inbouwapparaten profiteer je van vijf jaar zekerheid. Kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt.

Profiteer nu tijdelijk van de Verlengde Garantie van Miele

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je Verlengde Garantie van Miele cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op jouw nieuwe apparaten. Wat bij ons uniek is: voorrijkosten én reparatiekosten zijn tijdens deze jaren gedekt.* ​Het actie-aanbod is geldig tussen 1 januari 2021 en 31 december 2024.

Alles over de Verlengde Garantie van Miele

Jouw keuken is de plek waar je geniet en waar je jezelf volledig thuis voelt. Daarom verdient jouw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. En om ervoor te zorgen dat jij je niet druk hoeft te maken over eventuele reparaties en bijbehorende kosten, bieden wij Verlengde Garantie van Miele aan.

Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op jouw aangeschafte Miele-inbouwapparaten, kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt*. Hiermee zijn we uniek in de markt. *Bekijk de actievoorwaarden

Actievoordeel verzilveren

Stap 1: registreer jouw inbouwapparaten
Via de button word je naar miele.nl verwezen. Daar kun je in een dropdown menu de inbouwapparaten selecteren die je wilt aanmelden voor de Verlengde Garantie. Klik vervolgens op het pijlicoontje om te beginnen met de registratie. Hiervoor heb je de volgende gegevens nodig:

  • Serienummer van het apparaat (het deel achter de /)
  • Aankoopdatum
  • Kopie van de aankoopnota

Stap 2: inloggen of een account aanmaken
Heb je al een Mijn Miele-account? Log dan in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Indien je nog geen account hebt, kun je een account aanmaken.

Stap 3: bevestiging
Is je registratie gelukt? Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de afhandeling van jouw actievoordeel. Vergeet niet je volgende apparaat aan te melden, zie stap 4.

Stap 4: Registreer je volgende apparaat
Op de bevestigingspagina staat een linkje waar je op kunt klikken zodat je terug kunt keren naar deze overzichtspagina en je volgende apparaat kunt aanmelden. Bij het registeren van je volgende apparaat hoef je niet opnieuw in te loggen in je Mijn Miele account.

Direct verzilveren