Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Verlengde garantie van Miele

Geen zorgen over eventuele reparaties en bijbehorende kosten!

Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Bij aankoop van vier of meer Miele-inbouwapparaten profiteer je van vijf jaar zekerheid. Kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt.

Profiteer nu tijdelijk van de Verlengde Garantie van Miele

Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je Verlengde Garantie van Miele cadeau. Dat betekent vijf jaar lang zekerheid op jouw nieuwe apparaten. Wat bij ons uniek is: voorrijkosten én reparatiekosten zijn tijdens deze jaren gedekt.* ​Het actie-aanbod is geldig tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020.

Alles over de Verlengde Garantie van Miele

Jouw keuken is de plek waar je geniet en waar je jezelf volledig thuis voelt. Daarom verdient jouw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. En om ervoor te zorgen dat jij je niet druk hoeft te maken over eventuele reparaties en bijbehorende kosten, bieden wij Verlengde Garantie van Miele aan.

Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op jouw aangeschafte Miele-inbouwapparaten, kosten voor reparatie én voorrijkosten zijn tijdens deze jaren gedekt*. Hiermee zijn we uniek in de markt. *Bekijk de actievoorwaarden

Actievoordeel verzilveren

Stap 1: klik op Actievoordeel verzilveren
Via de button word je naar een formulier verwezen. Met dit formulier kun je jouw actievoordeel verzilveren. Dit kun je tot een jaar na aankoop doen. Vul op het formulier de naam van de dealer in, registreer jouw aangekochte Miele-inbouwapparaten aan de hand van het serienummer en vul tot slot jouw persoonlijke gegevens in.

Stap 2: bevestiging
Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de afhandeling van uw actievoordeel.

Direct verzilveren
Deel dit artikel: