Storing F138

Wat betekent ‘waterproof’ of storing F138 in het wasmachinedisplay?

 

Krijg je de melding F138 te zien in het display van je wasmachine? Dan is het waterproofsysteem in werking getreden. Dit is niet altijd een storing, maar kan ook gebeuren als beveiliging wanneer er door de vlotters in het apparaat water in de interne lekbak is gedetecteerd.

Tips:

  1. Heb je het pluizenfilter gereinigd en is dit de eerste keer dat je daarna een programma wilt starten? De kans is groot dat het klepje bij het pluizenfilter niet volledig open stond en er water terug de machine in is gelopen. Dit water kan vanzelf verdampen. Advies: maak een afspraak met een Miele technicus en probeer na een paar dagen opnieuw een programma te starten. Werkt dit? Dan kan je na een paar testprogramma’s de service afspraak annuleren.
  2. Heb je het pluizenfilter niet schoongemaakt voor de melding kwam? Dan adviseren we een afspraak te maken met een Miele Technicus.

Krijg je een andere melding in het display zoals code -0- of ‘geen andere keuze’? Lees hier hoe je dit kan oplossen.

 

Ontdek al onze reinigingsproducten

Om maximaal te blijven genieten van jouw Miele apparaten is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dit kun je het beste doen met de reinigingsproducten van Miele.

Bekijk onze reinigingsproducten