Ruimte voor ieders eetvoorkeuren met een Miele-stoomoven

De een moet sporten, de ander werken en tussendoor moet er ook nog gegeten worden. Om nog maar niet te spreken over de verschillende eetwensen. Herkenbaar? Een stoomoven is dé oplossing als je rekening wilt houden met alle gezinsleden!

Volle schema’s
Het leven van een gezin met tieners is druk. Iedereen heeft een ander schema, maar ook voor gezinsleden die later thuis zijn of juist vroeger moeten eten wil je een lekkere, warme en gezonde maaltijd serveren. Als niet iedereen op hetzelfde tijdstip kan eten en je een maaltijd wil opwarmen, is de keuze tussen de magnetron en de stoomoven snel gemaakt. Ook al warmt de magnetron op vol vermogen je gerecht iets sneller op, voor een gegarandeerd kwaliteitsbehoud kies je voor de stoomoven. De MultiSteam-technologie verwarmt je maaltijd binnen 10 minuten gelijkmatig, zonder dat deze uitdroogt of te gaar wordt door het opwarmen. De stoom maakt je gerecht zelfs extra sappig!

Eten jullie samen, maar moeten je kinderen hun huiswerk nog afmaken of moet de was nog even in de droger? Geen probleem. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je tot 15 minuten later nog van een warme maaltijd kunt genieten, zonder dat je gerecht verder gaart en zijn kwaliteit verliest.

“Met de stoomovens van Miele kook je verschillende gerechten op drie gescheiden niveaus.”

Verschil in wensen
Bij een dynamisch gezin horen ook dynamische eetwensen. De een eet vegetarisch, terwijl de ander graag vlees en koolhydraten eet voor het sporten. En houdt je partner van beetgare groente en eet jij het liever verder door gegaard? Ook dat heb je zó voor elkaar.

Met de stoomovens van Miele kook je verschillende gerechten op drie gescheiden niveaus. Je hoeft niet bang te zijn dat de levensmiddelen met elkaar in contact komen: door de verschillende pannetjes en niveaus is dit niet mogelijk. En door de stoom worden geurtjes en smaken niet overgedragen.

 

Etentjes
Koken op drie niveaus is ook ideaal als je een etentje geeft voor je familie of vrienden. Je bereidt namelijk in een handomdraai de lekkerste gerechten. Stel zelf de bereidingsduur en temperatuur in, of ga voor gemak en maak gebruik van automatisch menu koken. Je verbluft je gasten hoe dan ook met een heerlijke maaltijd. En wil de beste vriendin van je dochter plotseling mee-eten? De bereidingsruimte van de Miele-stoomovens is groot genoeg. Iedereen kan dus aanschuiven!

Perfecte resultaten met Miele stoomovenpannen

Maak optimaal gebruik van je stoomoven met de stoomovenpannen van Miele. Voor het bereiden van sauzen, groenten, pasta en vele andere ingrediënten hebben wij passende stoomovenpannen. Ontdek het volledige assortiment in de Miele webshop.

Naar de webshop