Ontdek het gemak van perfect koken met een combi-stoomoven

Smaak komt tot leven met de automatische kookprogramma’s van Miele

Welkom bij de culinaire revolutie anno nu! De Miele combi-stoomoven is de geheime troef om moeiteloos verbluffende gerechten op tafel te toveren. Niet alleen de heerlijkste gerechten die je zelf met veel plezier bereidt, maar weet je wat automatische kookprogramma’s voor je kunnen doen? Gerechten die volledig automatisch perfect worden bereid, zonder veel moeite. Ideaal voor wanneer je eens minder zin hebt om jezelf uit te sloven. Met geavanceerde programma’s zoals Koken Menu en Mix & Match, wordt heerlijk koken een plezierige en gemakkelijke ervaring. Ontdek hoe koken met Miele jouw culinaire avonturen naar nieuwe hoogten tillen.

Een oven met een geïntegreerd kookboek

Ideaal voor wie op zoek is naar tijdsbesparing en eenvoudig perfect koken.

De functie Koken Menu op een Miele combi-stoomoven is namelijk als een persoonlijke chef-kok in jouw keuken. Dit automatische kookprogramma is als een automatisch kookboek, geïntegreerd in jouw keukenapparatuur. Met een scala aan voorgeprogrammeerde recepten en kookinstellingen bereid je de heerlijkste gerechten. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een beginner in de keuken, Koken Menu maakt het mogelijk om perfecte maaltijden te bereiden in een handomdraai.

Hoe het werkt

Stel je voor, je hebt zin om lekker, gevarieerd en gezond te eten. Maar je wil na bijvoorbeeld een drukke werkdag, het liefst niet te lang bezig zijn met het koken ervan. Daar heeft Miele iets unieks op bedacht. Selecteer eenvoudig tot wel drie ingrediënten. Hierbij geef je ook aan hoe knapperig je jouw broccoli het liefst hebt, hoe gaar jouw zalmmoot moet worden en welke heerlijke aardappeltjes je daarbij bedacht hebt. Daarna schuif je één voor één de ingrediënten in de Miele combi-stoomoven wanneer deze jou hiertoe instrueert. De combi-stoomoven stoomt jouw heerlijke maaltijd klaar, allemaal in één oven. Het resultaat? Gerechten die consistent smaakvol, sappig en perfect gegaard zijn, zonder dat je daar één pan voor aan hebt hoeven raken.

Ontdek alle Miele combi-stoomovens

 

Heb je de magie van koken liever zelf in de hand en bepaal je daarom graag zelf de kooktijden? Hieronder vind je een overzicht van de kooktijden voor veel ingrediënten.

Ontdek alle stoomtijden voor Miele combi-stoomovens

Van restjes naar volwaardig gerecht

Voor een culinaire ervaring op maat, afgestemd op jouw smaak en voorkeuren. En wat je al in huis hebt.

Het automatische kookprogramma Mix & Match op een Miele combi-stoomoven zorgt je voor heerlijke gerechten in een handomdraai. Iedereen heeft wel eens gerechten over, waarvan het natuurlijk zonde is om het weg te gooien. Wat al heerlijk is, moet ook heerlijk blijven. Een duurzaam alternatief: verzamel de lekkerste gerechten en kliekjes bij elkaar en bereid het gemakkelijk in één ovenruimte. Voor gegarandeerd genieten tot de allerlaatste hap.

Hoe het werkt

Leg de ingrediënten voor één gecombineerd gerecht in dezelfde stoomovenpan en zet het vervolgens in de combi-stoomoven. Kies dan het programma Mix & Match, en dat is gelijk het enige dat je hoeft te doen! Jouw twee gerechten zijn vervolgens klaar in no time. Overal perfect warm, vol van smaak en toch sappig. Ideaal als je bijvoorbeeld twee verschillende gerechten wil bereiden, zodat je toch samen tegelijk kunt eten. Zo wordt jouw lasagne door en door warm, zonder uit te drogen, en maak je tegelijk jouw Thaise curry weer warm. Gerechten klaarmaken tot in perfectie kan niet makkelijker dan met een combi-stoomoven van Miele.

Ontdek alle Miele combi-stoomovens

Sappig én/of krokant

Voor een culinaire ervaring op maat, afgestemd op jouw smaak en voorkeuren. En wat je al in huis hebt.

Automatische kookprogramma’s ingebouwd bij een Miele combi-stoomoven laten elk gerecht gegarandeerd slagen. Brood wordt krokant van buiten en luchtig van binnen. Pizza krijgt de juiste aandacht voor een zalig krokante korst. Friet (of patat) wordt onweerstaanbaar knapperig, nét alsof het uit de frituur komt. Juist de veelzijdigheid van de gerechten die je keer op keer maakt, zorgt bij een Miele combi-stoomoven voor gerechten met elke keer de juiste finishing touch. Of het nu haute cuisine is, of een diepvriespizza.

Hoe het werkt

Doordat de techniek van een Miele combi-stoomoven alle gerechten al weet te bereiden tot in perfectie, kies je eenvoudig wat je wil bereiden en je niet hoe. De ingestelde programma’s houden rekening met van alles. Neem een pizza, die versgemaakt kan zijn, of afkomstig uit de diepries. Eén zekerheid, met een Miele combi-stoomoven wordt jouw pizza sowieso perfect. Of neem heerlijke croissants. Het deeg ervan heb je al, de bereiding regelt jouw combi-stoomoven. Die begint eerst met het toevoegen van stoom voor een extra luchtige croissant van binnen, waarna de croissant vakkundig, knapperig en droog wordt afgebakken. Dat zijn nou precies de kleine dingen in het leven die gerechten perfect maken, en jou ongelofelijk blij met je Miele combi-stoomoven.

Ontdek alle Miele combi-stoomovens