De originele Miele stofzuigerzakken

Zorg voor een betere luchtkwaliteit in huis.

Uitgelichte voordelen van een originele Miele stofzuigerzakken

Altijd luchtdoorlatend

Uitstekende 9-laags filtering

Kies voor zuivere zuigkracht

De originele Miele stofzuigerzakken beschikken over maar liefst negen verschillende filterlagen en hierdoor blijft de Miele HyClean-stofzuigerzak luchtdoorlatend. Dit betekent dat je erop kan vertrouwen dat er nog net zoveel stof wordt opgezogen bij een bijna volle stofzuigerzak. Bovendien worden zelfs de fijnste vuil- en stofdeeltjes opgenomen en vastgehouden. Geen stofje kan meer ontsnappen, waardoor jij verzekerd blijft van zuivere lucht én optimale zuigkracht.

Bekijk stofzuigerzakken

Scherpe voorwerpen opzuigen

SoftStructure voorkomt scheuren

Een Miele is niet kapot te krijgen

Door de unieke netstructuur van het SoftStructure-oppervlak kan stof niet meer ontsnappen. De SoftStructure beschermt de stofzuigerzak bovendien tegen scheuren, zelfs als je scherpe voorwerpen zoals scherven hebt opgezogen. Je kan gewoon je stofzuiger openen en gegarandeerd dat het stof veilig blijft opgesloten. Ideaal!

Bekijk stofzuigerzakken

Stof voor altijd gevangen

Hyclose-stofafsluiting

Als je stof de baas wilt zijn

Niets vervelender is dat als je net klaar bent met stofzuigen, de stofzuigerzak vervangt en het stof ligt weer op de grond. Dit willen we graag voorkomen. De Miele stofzuigerzakken zijn daarom voorzien van de speciale HyClose-stofafsluiting. Tijdens het stofzuigen gaat deze stofafsluiting open en na gebruik gaat deze automatisch dicht. Bij het openen van de stofzuiger is het opgezogen stof dus veilig afgesloten en kan het geen kant op. Zo kun je de zak hygiënisch vervangen zonder dat er (fijn)stof ontsnapt.

Bekijk stofzuigerzakken

99,9% filtratie van stofdeeltjes

Het filtersysteem

Wanneer je rustig wilt blijven ademhalen

Met het filtersysteem van Miele heb je nooit meer last van ronddwarrelend stof. Dit filtersysteem bestaat uit de originele HyClean-stofzak, de motorfilter en de uitblaasfilter. Deze zorgen samen voor maximale hygiëne en hebben een positief effect op de luchtkwaliteit in huis. Het resultaat: optimaal schoon én een zuivere lucht. Bij Miele kan je kiezen tussen drie verschillende uitblaasfilters.

Air-clean-filtersysteem – dit is de beste keuze voor normale eisen aan hygiëne. Bij dit systeem wordt meer dan 99,9% van de stofdeeltjes gefilterd.

HEPA-air-clean-filtersysteem – Heb je last van allergieën? Het HEPA-air-clean-filter filtert fijn stof en allergenen en is dan ook ideaal voor mensen met een huisstofallergie. Bij dit filtersysteem wordt 99,999% van de stofdeeltjes gefilterd. Het filter is voorzien van de unieke TimeStrip®. Zodra de strip rood gekleurd is, dient het filter vervangen te worden.

Actief-air-clean-filtersysteem – Heb je huisdieren? Bij het actie-air-clean-filtersysteem worden door de actieve koolstof in het filter de geurtjes geabsorbeerd en dit zorgt voor een reukloze uitblaaslucht. Bij dit systeem wordt meer dan 99,9% van de stofdeeltjes gefilterd. Het filter is voorzien van de unieke TimeStrip®. Zodra de strip rood gekleurd is, dient het filter vervangen te worden.

Bekijk stofzuigerzakken

20% meer opnamecapaciteit

Langere gebruiksduur

Als je wilt werken in een hygiënisch thuiskantoor

Nu thuiswerken steeds meer de norm is, wordt stofzuigen meer en meer een dagelijkse bezigheid. Dan heb je natuurlijk geen zin om vaak de stofzuigerzak te moeten vervangen. Dat begrijpen we bij Miele maar al te goed, daarom is de gebruiksduur van de HyClean 3D-stofzuigerzak maar liefst 20% langer ten opzichte van de reguliere stofzuigerzakken. Bij regulier gebruik is één Miele HyClean 3D-stofzuigerzak per kwartaal voldoende. Een universele stofzuigerzak is veelal van mindere kwaliteit, verliest sneller zijn stofopname en is daardoor vaker aan vervanging toe.

Door het speciale vlies vangt de originele Miele stofzuigerzak bijzonder veel fijnstof op en dankzij de innovatieve 3D-technologie wordt dit stof optimaal verdeeld in de stofzuigerzak. Zo wordt de inhoud maximaal benut. Dagelijks stofzuigen is zo geen issue meer.

Bekijk stofzuigerzakken

Uiterst efficiënt

Zelfs op een lage stand

Als je niet wilt dat stofzuigen je energie kost

De HyClean stofzuigerzakken van Miele bieden de hoogste efficiëntie, ook bij stofzuigen op de laagste stand. Dankzij het SoftStructure-oppervlak met lage luchtweerstand bespaar je energie terwijl je stofzuigt, met de zuigprestatie die je gewend bent. Goed voor jou én voor het milieu.

Bekijk stofzuigerzakken

Miele kwaliteit: voor 100% resultaat

Net als onze stofzuigers, moeten ook onze stofzuigerzakken zeer strenge belastings- en duurtests doorstaan. Onze stofzuigerzakken voldoen dan ook aan de hoogste eisen. Doordat het (fijn)stof in huis zoveel mogelijk wordt gefilterd, dragen onze stofzuigerzakken bovendien bij aan een betere luchtkwaliteit. Kortom: met originele Miele stofzuigerzakken kunnen wij 100% resultaat garanderen op het gebied van comfort, kwaliteit en hygiëne.

Hoe kies ik de geschikte stofzuigerzak voor mijn Miele stofzuiger?

Bij Miele hebben we de keuze voor het juiste type stofzuigerzak heel eenvoudig gemaakt. Maak de stofzuiger open en bekijk welke kleur de houder van de stofzuigerzak heeft. Dit kan rood, blauw, groen of geel zijn. Check de kleur op de verpakking van de stofzuigerzakken en je hebt een match.

In de tabel wordt er gesproken over rode en blauwe stofzuigerzakken.
De rode stofzuigerzakken passen bij de stofzuigers: Complete C1 of de Compact C1, C2, S4 of S6.
De blauwe stofzuigerzakken passen bij de stofzuigers: Complete C2, C3 of de Classic C1, S2, S5 of S8.

Omdat keuzes maken soms lastig is hebben wij dit alvast voor je gedaan

Miele’s keuze!

Alledaags

8 stofzakken 2 uitblaasfilters 2 motorfilters 2 jaar lang stofzuigen

De beste keuze voor normale eisen aan hygiëne.

Cat & Dog

8 stofzakken 2 uitblaasfilters 2 motorfilters 2 jaar lang stofzuigen

De beste keuze voor huisdierbezitters. Met speciaal filter voor het neutraliseren van geurtjes.

Allergy

8 stofzakken 2 uitblaasfilters 2 motorfilters 2 jaar lang stofzuigen

De beste keuze voor allergiepatiënten. Met speciaal filter voor virussen, fijnstof en allergenen.

 
€ 28,95 € 47,95 € 59,95
Koop stofzuigerzak Blauw GNKoop stofzuigerzak Rood FJM Koop stofzuigerzak Blauw GNKoop stofzuigerzak Rood FJM Koop stofzuigerzak Blauw GNKoop stofzuigerzak Rood FJM

Vragen over stofzuigerzakken

De Originele Stofzuigerzak

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer