Miele UltraPhase: hét wasmiddel voor TwinDos wasmachines

Heb je een TwinDos wasmachine en wil je met minder wasmiddel betere wasresultaten behalen? Gebruik dan Miele UltraPhase, het unieke TwinDos wasmiddel. Dit vloeibare wassysteem is het beste op de markt* voor jouw witte en gekleurde was. De combinatie van UltraPhase 1 en 2 staat niet alleen garant voor een stralend schone was, maar is ook beter voor het milieu vanwege de lagere dosering. Een mooie win-win.

Miele UltraPhase

Wat is Miele UltraPhase?

UltraPhase is een uniek vloeibaar wasmiddel bestaande uit UltraPhase 1 en UltraPhase 2, en is speciaal door Miele ontwikkeld voor TwinDos wasmachines. De wasmachine voegt beide middelen op een ander punt in de wascyclus toe, ieder vanuit een eigen TwinDos reservoir. Het resultaat: een effectieve vlekverwijdering met optimaal behoud van kleuren. Zelfs bij lage temperaturen!

UltraPhase geschikt voor witte en bonte was

Het TwinDos-systeem mengt automatisch Miele UltraPhase 1 en 2 in verschillende hoeveelheden, ongeacht of je een witte of bonte was draait. Het milde bleekmiddel van UltraPhase 2 verwijdert zelfs lastige kleurstofhoudende vlekken (koffie, thee, rode wijn) uit jouw bonte was. De speciale kleurverzorging zorgt ervoor dat de kleuren van je wasgoed behouden blijven.

UltraPhase 1 en UltraPhase 2 reinigen wit en gekleurd textiel grondig. Maar UltraPhase 1 is geen vervanging voor bonte was, en UltraPhase 2 is niet alleen geschikt voor witte was. Juist de combinatie van beide producten zorgt voor het beste wasresultaat.

Hoe werkt TwinDos met UltraPhase?

De UltraPhase flacons zijn geschikt voor TwinDos-wasmachines. Voor gebruik de aluminiumfolie van de flacons verwijderen en plaats de flacons in het TwinDos reservoir. Het TwinDos-systeem zorgt vervolgens voor een automatische dosering van de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment tijdens het wasproces. Hiermee bespaar je tot 30% wasmiddel per wasbeurt in vergelijking tot handmatig doseren.

Om gebruik te kunnen maken van UltraPhase 1 en 2, moet je eerst het TwinDos-doseersysteem op jouw wasmachine activeren. Is dat niet het geval of weet je niet hoe je dit doet, bekijk dan eerst even deze instructievideo. Let op: In de video wordt 48ml UltraPhase 1 aangeraden, dit moet 46ml zijn omdat ons wasmiddel recentelijk is vernieuwd.

Na activatie en ingebruikneming worden UltraPhase 1 en 2 tijdens het wasproces op verschillende tijdstippen gedoseerd.

UltraPhase Aqua

Miele UltraPhase

UltraPhase is er in verschillende uitvoeringen. Miele UltraPhase 1 bevat voortaan standaard de frisse Miele-Aquageur! Dit betekent nog intenser genieten van je schone was. Doordat de vernieuwde UltraPhase Aqua geconcentreerder is, bevat deze 100ml minder wasmiddel dan de vorige variant. Er is eenvoudigweg minder wasmiddel nodig voor hetzelfde resultaat.

UltraPhase Sensitive

Speciaal voor de gevoelige huid bieden we UltraPhase Sensitive: hetzelfde 2-fasenwasmiddel, maar dan zónder geur- en kleurstoffen. Dit betekent geen huidirritatie door pas gewassen kleding.

Ook deze UltraPhase-variant is milieuvriendelijker dan andere wasproducten (bevestigd door Nordic Swan ecolabel, een Scandinavisch duurzaamheidskeurmerk) én heeft het eersteklas wasresultaat dat je bij Miele mag verwachten.

Refresh Elixer

UltraPhase Refresh Elixir

Refresh Elixir heeft een zachte, frisse, bloemige geur met tonen van pioenrozen, viooltjes, oranjebloesem en jasmijn. Wat dit wasmiddel ook anders maakt ten opzichte van ons reguliere UltraPhase wasmiddel is dat het door middel van Freshplextm onaangename geurtjes volledig neutraliseert.

TwinDos navulreservoir(s)

Wist je dat het TwinDos-wassysteem ook te gebruiken is met je eigen wasmiddel (behalve als je een ModernLife wasmachine hebt)? Hiervoor heb je de TwinDos navulreservoirs nodig. Gebruik je wasmiddel en wasverzachter, dan gebruik je de Miele reservoirs TwinDos 1 en TwinDos 2.

Het TwinDos 1 navulreservoir vul je met standaard vloeibaar wasmiddel dat vervolgens automatisch tijdens de wasbeurt wordt gedoseerd. Zo verbruik je nooit te veel wasmiddel en blijft je kleding langer mooi.

TwinDos 2 vul je vervolgens met je eigen vloeibare wasverzachter. Ook hier geldt dat de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid op het juiste moment doseert. Handig!

Voordelen UltraPhase

Miele UltraPhase 1 en 2 zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de combinatie van beide producten leidt tot een perfect schone was. De doseernauwkeurigheid en timing van UltraPhase 2 zijn de belangrijkste voordelen van UltraPhase, omdat:

  • De hoeveelheid UltraPhase 2 automatisch gedoseerd wordt op basis van het bodemniveau, het wasgewicht en de kleur. Hierdoor voorkom je overdosering.
  • UltraPhase 2 bleekmiddel bevat. Omdat bleekmiddel andere ingrediënten van een reinigingsmiddel vernietigt, wordt UltraPhase 2 ca. 30 minuten later toegediend dan UltraPhase 1. De wasmiddel-ingrediënten van UltraPhase 1 kunnen zo in die eerste 30 minuten hun werk doen. Het gevolg: nóg betere reinigingsprestaties.

Milieuvriendelijk én stralend schoon

Bij jouw TwinDos-wasmachine is overdosering van wasmiddel niet langer een probleem. Zo draagt je bij aan een beter milieu, omdat chemicaliën niet onnodig in de riolering terecht komen. Dus ben je milieubewust én wil je een optimaal schone was? Kies dan voor TwinDos in combinatie met het TwinDos-wasmiddel UltraPhase!

Reiniging TwinDos wasmachine

Miele UltraPhase 1 en 2 zorgt voor een stralend schone was. Maar niet alleen het wasmiddel is belangrijk voor fris wasgoed, ook de staat van jouw wasmachine draagt daaraan bij. Wil jij optimaal profijt hebben van je TwinDos-wasmachine, dan is het verstandig om deze geregeld schoon te maken. We hebben hier alvast wat handige reinigingstips voor je op een rij gezet.

Ontdek al onze reinigingsproducten

Om maximaal te blijven genieten van jouw wasmachine is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dit kun je het beste doen met de reinigingsproducten van Miele.

Bekijk onze reinigingsproducten