Optimaal schoon én bijzonder hygiënisch

Afgelopen tijd zijn we anders gaan kijken naar hygiëne. Een goede hygiëne is nóg belangrijker geworden dan het al was. En dan kijken we niet alleen naar het veelvuldig schoonmaken van handen en gezicht, maar ook stellen we steeds hogere hygiëne-eisen aan bijvoorbeeld het wassen van kleding en een hygiënisch schone vaat. Bij Miele zijn we erg bewust van het belang van goede hygiëne, vandaar dat we er alles aan doen om aan die strenge hygiëne-eisen te voldoen.

We ontvingen al eerder een keurmerk ‘Geteste Hygiëne’ voor ons katoenhygiëneprogramma en de optie AllergoWash maar kunnen nu ook met trots vermelden dat ook onze G5000 en G7000 vaatwassers zijn voorzien van het LGA-keurmerk ‘Certified Hygiene’.

 

Superieure reinigingsresultaten

Miele vaatwassers hebben altijd al superieure reinigingsresultaten en bijzonder hygiënische wascycli geboden. Dit komt onder andere door de uitgekiende wastechniek, de hoge wastemperaturen en de perfecte afstemming van de waterstralen, om maar eens een paar unieke kenmerken te noemen. Daarnaast zorgt het perfecte samenspel van onze vaatwassers met onze reinigingsproducten ervoor dat een hygiënisch reinigingsproces gewaarborgd is.

LGA-keurmerk ‘Certified Hygiene’

Op het gebied van vaatwassers en hygiëne werken we nauw samen met de Rhein-Waal Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen. Daarom hebben wij onze vaatwassers ook laten testen door Prof. Dr. Bockmühl, specialist op het gebied van hygiëne en microbiologie in en rondom huis. En met succes, want de testen toonden aan dat Miele vaatwassers meer dan 99,99% bacteriën doden tijdens een vaatwasbeurt. Het resultaat: de toekenning van het keurmerk ‘Certified Hygiëne’ voor zowel onze G5000 als onze G7000 vaatwassers.

G5000 en G7000 met hygiëne-programma

De certificering toont aan dat alle Miele G5000 en G7000 vaatwassers met een hygiëne-programma een bijzonder hygiënisch schone vaat opleveren. Dit zowel met als zelfs zonder (standaard) reinigingsmiddel!

G7000 met AutoDos

De Miele G7000 vaatwassers die zijn uitgerust met de AutoDos-functie met Powerdisk bieden een optimaal hygiënisch schoon resultaat bij het ECO 50oC en het QuickPowerwash 65oC programma.

Kortom: een blinkende vaat met een wetenschappelijk bewezen hygiënisch resultaat!

Draai je vaat op minimaal 60oC

Het beste vaatwasresultaat krijg je wanneer je een programma kiest van minimaal 60oC. Vanaf deze temperatuur worden bacteriën namelijk optimaal verwijderd. Kies bijvoorbeeld voor Hygiene 70oC, Intensive 75oC, QuickPowerwash 65oC of PowerWash 60oC en je bent verzekerd van een bijzonder hygiënisch schone vaat!

Weten welke vaatwassers zijn uitgerust met deze programma’s? Check miele.nl voor het hele overzicht.

 

Reinig ook regelmatig je vaatwasser

Een schone vaatwasser verhoogt de mate van hygiëne, dus maak je vaatwasser zelf ook regelmatig schoon! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Miele IntenseClean machinereiniger. Dit middel verwijdert aanslag, bacteriën en vetresten. Ideaal!

Meer tips over het reinigen van je vaatwasser vind je hier.