5 superhandige functies van jouw Miele vaatwasser

Vaatwassen anno nu is meer dan alleen afwassen. Ook aan jouw gemak is gedacht! Wat dacht je van bediening via een app, kloppen om te openen en een schone vaat binnen een uur? Bekijk hier de vijf superhandige functies van een Miele vaatwasser.

1. Bediening met een app

Hoe fijn zou het zijn als je je vaatwasser kunt bedienen vanuit je luie stoel? Heel fijn, dat dachten wij ook. En dus zorgden wij ervoor dat onze vaatwassers WiFi-connected zijn. Door de geïntegreerde WiFi-module verbind je jouw vaatwasser eenvoudig met je WiFi-netwerk. Met de Miele@mobile-app stel jij voortaan eenvoudig vaste starttijden in, zie je wanneer je vaat klaar is en heb je altijd toegang tot jouw vaatwasser en andere huishoudelijke apparaten. Makkelijker kunnen we het (bijna) niet maken …

2. AutoDos met PowerDisk

AutoDos is wereldwijd de eerste automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon. Vaatwasser en poeder zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma. Een PowerDisk is voldoende voor maar liefst 20 vaatwasbeurten. Eén keer programmeren is genoeg, daarna start de eerste autonome vaatwasser automatisch met AutoStart. Wat een vrijheid!

3. Baden in een zee van licht

BrilliantLight, de naam zegt het al: een briljante functie waarmee jouw vaatwasser bij het openen baadt in helder licht. Door de unieke deurbesturing gaan vier Power-leds automatisch branden als je de vaatwasser opent. Zo wordt het in- en uitruimen van jouw vaatwasser een stuk makkelijker.

4. Knock2Open

Sesam, open u … Met slechts 2 kleine klopjes open jij voortaan je Miele vaatwasser. Met dank aan een geraffineerd openingsmechanisme gaat het apparaat helemaal vanzelf zo’n 10 cm open. Niet alleen makkelijk, maar ook designwise een pré: omdat er geen greep zichtbaar is, ziet jouw keuken er nóg strakker uit. Een luxe waar je iedere dag opnieuw weer van geniet.

5. QuickPowerWash

Urenlang wachten op een schone vaat kan vreselijk irritant zijn. Daarom bedachten we bij Miele QuickPowerWash: een nieuw reinigingsprogramma waarmee maximale reinigings- en droogresultaten worden behaald. Met de daarop afgestemde UltraTabs (of de PowerDisk) wordt een normaal vervuilde vaat binnen slechts 58 minuten optimaal schoon. Deze tabs lossen al in 2-3 minuten op, waardoor je al meteen aan het begin van het programma verschil merkt. Het resultaat: reinigingsprestatieklasse A.

Meer met Miele

Miele vaatwassers beschikken over nog veel meer luxe handigheidjes. Zo maken we zelfs afwassen leuk. Kijk op miele.nl voor al onze vaatwassers en hun features.

Automatisch doseren met de PowerDisk

Met de PowerDisk van Miele wordt afwassen een eitje. De PowerDisk is goed voor 20 wasbeurten en past de dosering automatisch aan het wasprogramma aan. Zo ben je verzekerd van een glanzend schone vaat.

Bestel de Miele PowerDisk