Wanneer kies je voor een robotstofzuiger?

Herken je dat: je komt thuis na een lange dag werken, bent moe en wil het liefst gewoon op de bank ploffen. Maar er moet eigenlijk nog gestofzuigd worden. Balen! Of niet? Nee dus! De robotstofzuigers Scout RX van Miele zorgen ervoor dat jouw vloer helemaal schoon is als jij je huis binnenstapt. Wat wil je nog meer?! Deze robotstofzuigers barsten bovendien van een flink aantal superhandige features. We hebben er hieronder alvast een paar voor je uitgelicht.

Hét moment om kwaliteit te kiezen voor jouw thuis

Voor elke schoonmaakklus hebben wij een stofzuiger. Of je nu beperkte ruimte hebt, huisdieren of de hoogste eisen stelt aan hygiëne. Bij allergieën zijn er speciale luchtfilters beschikbaar en zelfs als je eigenlijk níet van schoonmaken houdt hebben wij een passende stofzuiger voor jou.

Profiteer nu van tot wel € 100,- cashback bij aankoop van een Miele stofzuiger.

Bekijk cashbacks

Bedieningsgemak van een robotstofzuiger

 

MobileControl: bediening per app thuis of onderweg, de Scout RX2 kan eenvoudig via een app op je smartphone of tablet op afstand worden aangestuurd. Zo programmeer je de starttijd via de timer en volg je via de plattegrond het reinigingsproces. Handig!

Home Vision: via de twee camera’s aan de voorkant zie jij op ieder gewenst moment of alles thuis nog in orde is en of de Scout RX2 zijn werk nog doet. Ook kun je de robotstofzuiger makkelijk live volgen, zodat je altijd weet waar hij is. Met de pijltoetsen stuur je bij waar nodig.

Non-Stop Power: de Scout RX1 is voorzien van een krachtige lithium-ion-accu. Hiermee kan de kleine krachtpatser tot wel 120 minuten achter elkaar zijn werk doen!

Timer: jij bepaalt zelf wanneer de Scout RX1 start met zuigen via de handige timer. Stel deze vooraf in en de Scout begint op het afgesproken tijdstip. Zo word jouw vloer schoon, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

Auto Mode: in de Auto Mode gaat de RX1 zelf aan de slag. Hij verlaat het oplaadstation, reinigt de vloer en keert weer terug. Indien nodig laadt hij zichzelf tussendoor even op. Zo word je vloer automatisch schoon.

Smart Navigation: Smart Navigation bestaat uit 3 unieke kenmerken: het Indoor Positioning System met camera, gyrosensor en innovatieve software zorgen voor betrouwbare navigatie. De Furniture Protection Technology beschermt tegen botsingen en valpartijen. En Advanced Corner Cleaning reinigt effectief hoeken en randen dankzij de extra lange borstels.

Hygiëne en schoon

Quatro Cleaning Power: vier bijzondere specificaties garanderen een optimaal reinigingsvermogen: 1. Zwenkbare zijborstels transporteren grof vuil tot onder het apparaat. 2. Een borstelas die het vuil opneemt en naar de zuigopening aan de voorkant transporteert. 3. De zuigopening achteraan zuigt fijn vuil grondig op. 4. Dankzij de sterke ventilator belandt het vuil veilig in het stofreservoir.

AirClean Plus filter: door het AirClean Plus filter blijft opgezogen stof waar het hoort: in het stofreservoir. Het filter zorgt bovendien voor zeer schone lucht binnenshuis.

Veilig over drempels en randen: de Scout RX1 overwint zonder enige moeite tapijtranden en drempels tot 2 centimeter hoog, dankzij de krachtige aandrijving en de wielen.

Veiligheid

Furniture Protection Technology: zeven optische sensoren herkennen meubels en andere obstakels in de baan van de robotstofzuiger. Daardoor worden botsingen voorkomen. De drie sensoren aan de onderzijde van het apparaat voorkomen bovendien dat de Scout van de trap valt.

Er zijn nog veel meer productvoordelen van deze compacte, maar krachtige robotstofzuiger! Je vindt ze allemaal op miele.nl.

Overtuigd?

Met een Miele robotstofzuiger wordt je huis schoon zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Lees dan hier waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een nieuwe stofzuiger.