Onze unieke droogprogramma's

Miele wasdrogers hebben niet alleen een flink aantal productvoordelen, maar beschikken ook over een flink aantal geavanceerde droogprogramma’s waarmee jouw was optimaal droogt. Bij het drogen is het belangrijk dat je het juiste programma kiest dat past bij jouw wasgoed, zodat de kwaliteit hiervan gewaarborgd blijft.

Waslabels zijn er niet voor niets!

Voordat je een droogprogramma kiest, is het belangrijk dat je even het waslabel op je kledingstuk checkt. Deze labels zijn er namelijk niet voor niets! Ze bevatten nuttige was- en drooginfo waardoor jouw wasgoed langer meegaat.

Droogprogramma’s Miele

Wij zetten onze droogprogramma’s voor je op een rij. Zo zie je direct welk programma jij nodig hebt.

AutomaticPlus

Voor de bonte was. Katoen en kreukherstellend wasgoed kun je nu gewoon samen in de wasmachine wassen.

Fijne was

Met dit speciale programma blijven synthetische stoffen langer mooi en in vorm.

Overhemden

Reduceert kreuk en maakt het strijken van blouses en overhemden een stuk makkelijker.

Finish zijde

Zijden stoffen worden zo zacht gedroogd dat er nauwelijks kreuken en vouwen ontstaan.

Express

Met dit droogprogramma worden ook kleine beladingen snel droog, zodat jij je kleding weer snel kunt dragen.

Finish wol

Delicate wollen stoffen worden met zorg gedroogd en blijven hierdoor heerlijk zacht!

Jeans

Je lievelingsjeans wordt beschermd tegen vale strepen en kreuk.

Outdoor

De functionele eigenschappen van gelaagde stoffen worden met dit programma behouden. Zo kun je onbezorgd de natuur in.

Impregneren

De thermische fixatie zorgt voor een optimale waterafstoting. Beschermt je tegen weer en wind.

Hoofdkussens

Zelfs grote hoofdkussens worden weer zacht met ons hoofdkussenprogramma, of er nu een veren, donzen of synthetische vulling in zit.

Kreukherstellend

Zowel vochtig als droog wasgoed wordt zichtbaar gladder en dus makkelijker te strijken.

Katoen hygiëne/Strijkvrij hygiëne

De combinatie tussen temperatuur en tijd doodt ziektekiemen en huisstofmijten snel en efficiënt.

Sport

Jouw sportkleding ligt binnen no time weer schoon en fris voor je klaar.

Ontdek al onze reinigingsproducten

Om maximaal te blijven genieten van jouw wasmachine is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Dit kun je het beste doen met de reinigingsproducten van Miele.

Bekijk onze reinigingsproducten

Kwaliteit, efficiëntie én gemak

Bij Miele staan kwaliteit, efficiëntie en bedieningsgemak hoog in het vaandel. Daarom hebben wij naast ons grote aantal droogprogramma’s ook een aantal geavanceerde features toegevoegd aan onze wasdrogers. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 

  1. WiFiConn@ct: met WiFiConn@ct verbind je eenvoudig je wasdroger met internet. Via de app Miele@mobile (downloadable via Google Play en App Store) heb je dan inzicht in je apparaat. Zo kun je bijvoorbeeld de apparaatstatus opvragen of krijg je een melding bij storing.
  2. FragranceDos: De FrangranceDos geurflacons laten je wasgoed ook na het drogen nog heerlijk fris ruiken. De flacons gaan tot wel 50 droogbeurten mee en zorgen ervoor dat waardevolle geuressences behouden blijven. Verkrijgbaar in vijf varianten.
  3. SteamFinish: onze nieuwe drogers zijn voorzien van SteamFinish. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep in de textielvezels door en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. Een must have voor iedereen die liever níét strijkt.
  4. Perfect Dry: ons gepatenteerde Perfect Dry-systeem herkent de hardheid van het water dankzij de automatische kalksensor en stemt de programmaduur daarop af. Het resultaat? Tot op de graad nauwkeurig gedroogde was.
  5. EcoDry-technologie: een verstopte warmtewisselaar is definitief verleden tijd met onze geavanceerde EcoDry-technologie, een unieke combinatie van het gepatenteerde Miele filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar. Gegarandeerd duurzaam, energiezuinig en een optimale droogtijd.
  6. SoftCare-trommel: de gewelfde honingraatstructuur van de trommel vormt als het ware een luchtkussen waarin je wasgoed wordt opgevangen. Het resultaat: minder slijtage en kreukvorming.

 

Meer productvoordelen van onze wasdrogers vind je op miele.nl.

Voor iedere textielsoort wat wils

Mag jouw wasgoed gedroogd worden? Dan zit je met een Miele wasdroger altijd goed. De variëteit aan droogprogramma’s biedt voor iedere textielsoort wat wils! Ontdek welke droger het best bij je wensen past.

Vind je nieuwe droger