De productvoordelen van een Miele koffiemachine

Geniet jij ook altijd intens van een goede kop koffie? Met de eersteklas koffiemachines van Miele zit je dan goed. Bovendien zijn ze voorzien van een aantal handige features en voordelen. We lichten ze hieronder kort toe.

Eenvoudig te hanteren met Touch

Intuïtief en comfortabel: met Touch bereid je zonder enige moeite jouw perfecte koffie- of theespecialiteit. Intelligente functies zoals de Cupsensor, de OneTouch for Two- of de timerfunctie zorgen bovendien voor een makkelijk gebruik van je koffiemachine.

CupSensor

Dankzij de CupSensor wordt de hoogte van je kopje automatisch herkent en de centrale koffieuitloop in de juiste richting gebracht. De CupSensor kan tot 4cm omlaag en tot 16,5cm omhoog bewegen. Dit voorkomt spetters en grote glazen kunnen makkelijk worden neergezet. Die overheerlijke Latte Macchiato zetten is dus geen enkel probleem!

BrilliantLight zorgt met zacht led-licht voor optimale belichting en laat je kopjes ook nog eens mooi uitkomen!

DirectWater

Veel van onze koffiemachines zijn uitgerust met een vaste watertoevoer. Daardoor is de machine altijd gebruiksklaar: je hoeft niet continu water bij te vullen. Dat betekent dus tijdbesparing én extra comfort. En wil je toch geen gebruikmaken van de watertoevoer, dan schakel je gewoon weer naar reservoiraandrijving. Geen probleem!

Functie koffie- of theekan

Heb je bezoek en meerdere kopjes koffie nodig? Met Touch bereidt je koffiemachine tot acht kopjes koffie direct na elkaar in een onder het apparaat geplaatste koffiekan. Dat scheelt! Ook theewater kun je zo heel eenvoudig voor een hele theepot bereiden. TIP: met de handige thermoskan van Miele blijft je koffie en thee ook nog eens extra lang warm.

Persoonlijke gebruikersprofielen

Weet je wat pas handig is bij ons koffiemachines? Dat je de instellingen van je favoriete koffiedrank niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren: je slaat je voorkeuren gewoon op in een gebruikersprofiel. Voor jou alleen of voor meerdere personen, er zijn namelijk 10 profielen beschikbaar. In het gebruikersprofiel worden alle parameters van jouw favoriete drank bewaard: bonensoort, koffiehoeveelheid, watertemperatuur en -hoeveelheid en eventueel de gewenste hoeveelheid melk en melkschuim. Koffiezetten was nog nooit zo makkelijk!

AutoCleaner/AutoDescale

Bij Miele snappen we heel goed dat je echt geen zin hebt om heel veel tijd te besteden aan het schoonhouden van je koffiemachine. Daarom hebben wij wat praktische functies ingebouwd waardoor reinigen een eitje wordt. De AutoCleaner reinigt automatisch de melkleiding en het filtersysteem. Dat bespaart tijd en zorgt voor meer vrijheid!

De gepatenteerde AutoDescale-functie zorgt voor een automatische ontkalking van je koffiemachine. Daar hoef je dus ook al niet meer naar om te kijken.

Coffeeselect

Met onze gepatenteerde CoffeeSelect heb jij maximale keuzevrijheid. Er zijn drie aparte bonenreservoirs die je kunt vullen met de door jou gewenste bonensmaak. Deze kun je selecteren wanneer je wilt. Zo wordt iedere koffiespecialiteit met de passende soort bonen bereid. Je kiest de bonen handmatig of koppelt deze voor vast aan een drank. Omdat er geen resten in het systeem achterblijven, is elke bereiding altijd vers.

ComfortClean

Bijna alle aparte componenten van je koffiemachine kunnen dankzij ComfortClean grotendeels gewoon in de vaatwasser worden afgewassen. Hierbij horen onder andere het waterreservoir, de opvangschaal en het koffiebezinkselreservoir. Het gevolg: optimale hygiëne. Ook draagt dit sterk bij aan de waarde van het apparaat.

AromaticSystemFresh

Dankzij het unieke AromaticSystemFresh worden de bonen voor elke kop koffie vers gemalen. Aansluitend worden ze direct bereid om zo een intense koffiesmaak te behouden. Het innovatieve kegelmaalwerk zorgt bovendien dat het aroma volledig tot bloei komt. Na het malen blijft er geen koffie achter in het maalwerk voor een onvervalste smaak. Het kegelmaalwerk is uiterst stil, waardoor jij ongestoord van je koffie kunt genieten.

En om jouw persoonlijke koffiemoment helemaal compleet te maken, heb je ook nog de keuze uit vier unieke Miele koffiemelanges, optimaal afgestemd op jouw koffiemachine. Deze aromatische smaken uit onze Black Edition zorgen voor een onvergelijkbare smaakbeleving. Iedere keer weer.

Timerfunctie

Dankzij de timer kun je jouw koffiemachine op ieder gewenst moment aan- en uitzetten. Je stelt gewoon de gewenste tijd in en klaar. Zo kan hij bijvoorbeeld voor het ontbijt vanzelf inschakelen en ’s avonds voor het slapengaan uitgeschakeld worden. Ook de starttijd voor automatische reiniging en ontkalking kun je individueel instellen voor meer flexibiliteit. En last but not least kan het apparaat ook nog eens automatisch uitschakelen als je langere tijd net wordt gebruikt. Goed voor de energiebesparing!

De ware smaakbeleving met een Miele koffiemachine

Je ziet: de Miele koffiemachines zijn zo ontworpen dat jij een perfecte koffiedrank kunt creëren. Al onze vrijstaande en inbouwkoffiemachines vind je in onze shop. En vergeet dan ook onze Black Edition koffiebonen niet!

Ontdek al onze inbouwkoffiemachines

Zet altijd het perfecte kopje koffie met een van onze inbouwkoffiemachines. Dankzij de drie bonenreservoirs wordt jouw koffiespecialiteit altijd met de juiste bonensoort bereid voor de beste smaak.

 

Bekijk al onze inbouwkoffiemachines

Ontdek al onze vrijstaande koffiemachines

Zet altijd het perfecte kopje koffie met een van onze vrijstaande koffiemachines. Met het intuïtieve CM Touch-display zet je eenvoudig met een paar toetsen een heerlijke kop koffie.

 

Bekijk al onze vrijstaande koffiemachines