De 25 productvoordelen van een Miele wasdroger

Miele wasdrogers zijn meer dan alleen droogapparaten. Ze beschikken over unieke features die drogen tot een kunst maken. Wij zetten onze 25 productvoordelen op een rij.

Lees meer over alle voordelen op het gebied van:

Het bedieningsgemak van een Miele wasdroger
Droogresultaat
Efficiëntie en duurzaamheid
Kwaliteit
Veiligheid
Wasbehandeling

Het bedieningsgemak van een Miele wasdroger

Comfortabel pluizenfilter: met het intelligente Miele pluizenfilter zijn pluizen verleden tijd. Zie je de melding ‘luchtkanalen reinigen’, dan kun je de filter eenvoudig uitnemen en schoonmaken. De pluizenfilter en het wasgoed blijven altijd van elkaar gescheiden; je wasgoed blijft dus gegarandeerd pluisvrij.

Geïntegreerde condenswaterafvoer: Al onze condens- en warmtepompdrogers beschikken over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Hiermee pomp je het water rechtstreeks in de wastafel of de sifon, waardoor je de condensbak niet meer hoeft te legen.

Voorprogrammering en resttijdaanduiding: met voorprogrammering stel je eenvoudig de start van het volgende droogprogramma in. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld gebruikmaakt van daluren of als je was klaar moet zijn bij thuiskomst. Voorprogrammeren kan vanaf 24 uur van tevoren. De eindtijd staat dan ook meteen aangegeven, wel zo handig!

Trommelverlichting: met de onderhoudsvrije trommelverlichting wordt jouw SoftCare-trommel altijd perfect verlicht, zodat je geen enkel kledingstuk over het hoofd ziet. Niet alleen makkelijk, maar ook nog eens mooi om te zien.

WiFiConn@ct: met WiFiConn@ct verbind je eenvoudig je wasdroger met internet. Via de app Miele@mobile (downloadable via Google Play en App Store) heb je dan inzicht in je apparaat. Zo kun je bijvoorbeeld de apparaatstatus opvragen of krijg je een melding bij storing.

MultiLingua: Wist je dat jouw Miele wasdroger meerdere talen spreekt? Zo is hij door iedereen te gebruiken!

AddLoad: Ken je dat, dat je net de wasdroger hebt aangezet, maar een sok bent vergeten en nu de droger niet meer open krijgt? Die irritatie is verleden tijd met AddLoad van Miele: dankzij deze functie kun je ook na de start van het droogprogramma vergeten wasgoed toevoegen. Met een druk op de knop wordt de deur ontgrendeld.

Droogresultaat

FragranceDos: Met FragranceDos ruikt je wasgoed ook na het drogen nog heerlijk fris! Deze geurflacons zijn verkrijgbaar in vijf varianten en zorgen ervoor dat waardevolle geuressences behouden blijven. Tot wel vier weken lang!

SteamFinish: heb jij ook een hekel aan strijken? Daar hebben wij wat op gevonden. Onze nieuwe drogers zijn namelijk voorzien van SteamFinish. Aan het einde van het droogproces wordt een waternevel aan de SoftCaretrommel toegevoegd, die door de warme drooglucht opwarmt. De ontstane stoom dringt tot diep in de textielvezels door en maakt het wasgoed zichtbaar gladder. Zo wordt strijken een eitje.

Perfect Dry: Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem herkent de hardheid van het water dankzij de automatische kalksensor en stemt de programmaduur daarop af. Je was wordt hierdoor tot op de graad nauwkeurig gedroogd.

Efficiëntie en duurzaamheid

EcoFeedback: wil je energie besparen, dan word je vast blij van de EcoFeedback-functie. Hiermee zie je bij start een prognose van het energieverbruik en tijdens en na het droogprogramma het daadwerkelijke gebruik. Zo kun je dus zeer gericht kiezen voor een energiezuinig programma.

Energie-efficiëntie: Miele warmtepompdrogers verbruiken tot wel 63% minder energie dan wat de hoogste energie-efficiëntieklasse A voorschrijft. Dit dankzij de Miele ProfiEco-motor en gereguleerde compressor. Klinkt moeilijk, maar betekent simpelweg een besparing in je portemonnee!

ProfiEco-motor: buitengewoon sterke motoren met een permanente magneet, dat zijn onze ProfiEco-motoren. Extreem zuinig en onverslijtbaar, echt Miele.

EcoComfort-droger: met de Miele EcoComfort-droger kun je pas echt effectief besparen. Door de bijzondere warmtepomptechnologie wordt de drooglucht met een warmtepomp verwarmd, waarna deze telkens weer opnieuw wordt gebruikt. Daardoor overtreft de EcoComfort-droger de energie-efficiëntie klasse A met maar liefst 42%!

Onderhoudsvrije warmtewisselaar: de warmtewisselaar van onze drogers wordt beschermd door een effectief en makkelijk te reinigen filtersysteem. Hierdoor hoef je de warmtewisselaar zelf nooit te reinigen.

EcoDry-technologie: door de unieke combinatie van het gepatenteerde Miele filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans meer om de warmtewisselaar te verstoppen. Gegarandeerd duurzaam, energiezuinig en een optimale droogtijd.

Kwaliteit

Geëmailleerde voorzijde: weet je waar wij best trots op zijn? Dat we de enige fabrikant van huishoudelijke apparaten zijn die de fronts van alle wasmachines, wasdrogers en wasdroogcombinaties emailleert. Het hoogwaardige email is kras, corrosie, zuur- en sopbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

Hoogste Miele kwaliteit voor een lange levensduur: al onze wasdrogers worden onderworpen aan zware duurtesten. Zo garanderen wij een langere levensduur.

Beste geluidswaarden: in de Miele wasdrogers worden trillingen tot een minimum beperkt. Zo heeft niemand er last van. Bovendien hebben sommige modellen het programma ‘Extra stil’, waarmee op een nog lager geluidsniveau wordt gedroogd.

Veiligheid

Beste condensatieafwerking: wist je dat de deur van een wasdroger een belangrijke functie heeft? Hoe minder vochtige lucht uit de droger ontsnapt, hoe hoger de condensatieklasse. Vocht kan leiden tot schimmelvorming in de ruimte waar je droger staat en dan wil je natuurlijk niet. Daarom zijn onze drogers zeer goed afgesloten en hebben daarmee de hoogste condensatie-efficiëntie.

Pincode: Staat je droger in een gemeenschappelijke ruimte? Dan kun je de pincode gebruiken om te zorgen dat niemand jouw apparaat gebruikt. Ook handig om te voorkomen dat je kinderen per ongeluk de deur openen of het droogprogramma wijzigen!

Wasbehandeling

Links- en rechtsdraaiende trommel: om kluwenvorming te voorkomen, variëren onze drogers op onregelmatige momenten de draairichting van de trommel. Je wasgoed wordt zo gelijkmatiger gedroogd en kreukt minder.

Kreukbeveiliging: deze functie schudt het wasgoed na het drogen goed los, waardoor het niet kreukt. Handig als je niet meteen tijd hebt om de droger te legen!

SoftCare-trommel: de gewelfde honingraatstructuur van de trommel vormt als het ware een luchtkussen waarin je wasgoed wordt opgevangen. Het resultaat: minder slijtage en kreukvorming.

Warmtepomptechnologie: last but not least. De Miele warmtepompdrogers staan bekend om hun hoge energie-efficiëntie. Daardoor droogt je was extreem zuinig. Bovendien worden ook de meest kwetsbare stoffen door de lage droogtemperaturen tegen schade beschermd. Ideaal!

Overtuigd van een Miele wasdroger?

Lees dan hier waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een wasdroger. Als je wasgoed mocht kiezen, dan koos het voor Miele …