De 11 voordelen van een stofzuiger met zak

Of je nu net een nieuwe stofzuiger met stofzak hebt gekocht of nog in de oriëntatiefase zit (waar wij overigens goed bij kunnen helpen met onze aankooptips), het is altijd fijn om in een oogopslag te zien wat de voordelen van een product zijn. Dus hebben we alle handige features van onze stofzuigers met stofzak even voor je op een rij gezet. Geen dank hoor!

Hét moment om kwaliteit te kiezen voor jouw thuis

Voor elke schoonmaakklus hebben wij een stofzuiger. Of je nu beperkte ruimte hebt, huisdieren of de hoogste eisen stelt aan hygiëne. Bij allergieën zijn er speciale luchtfilters beschikbaar en zelfs als je eigenlijk níet van schoonmaken houdt hebben wij een passende stofzuiger voor jou.

Profiteer nu van tot wel € 100,- cashback bij aankoop van een Miele stofzuiger.

 

Cashback

Bedieningsgemak

 1. Comfort-handgreep: het moderne en ergonomische design van de Comfort-handgreep zorgt ervoor dat de lucht, en daarmee ook het vermogen, optimaal worden verplaatst. Het beweegbare aansluitpunt van de zuigslang zorgt voor ergonomische vrijheid. Oftewel: je pols wordt ontzien en stofzuigen is geen belasting meer!
 2. Praktisch vergrendelingssysteem: niets is zo vervelend als de zuigbuis ineens inklapt tijdens het stofzuigen. Daarom zijn onze stofzuigers voorzien van een veilig vergrendelingssysteem waarbij zuigmond, zuigbuis en handgreep vastklikken met een hoorbare klik.
 3. Silence System plus: de meeste stofzuigers maken ronduit herrie. Punt. Maar niet de Complete C3 Silence van Miele. De extra geluidsdemping van de ventilator maakt van deze krachtpatser een fluisterstille stofzuiger.
 4. Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem: zonder bukken het snoer comfortabel oprollen, dat willen we toch allemaal? Met een simpele druk op de knop is het mogelijk. Handig!
 5. DynamicDrive-zwenkwielen: met de unieke DynamicDrive-draaiwielen wordt je stofzuiger net zo wendbaar als een sportauto. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee. Het is gewoon bijna jammer dat je er niet even echt mee kunt gaan rijden.
 6. EasyLock-zuigbuis: de EasyLock-zuigbuis is eenvoudig vast te klikken en plaatsbesparend op te bergen. Simpel doch doeltreffend.
 7. Comfort-telescoopbuis: de comfort-telescoopbuis in het exclusieve Miele ontwerp kan gemakkelijk op de gewenste hoogte worden ingesteld en vergrendelt automatisch. De vergrote diameter laat het luchtvolume toenemen wat zorgt voor betere zuigresultaten.
 8. Parkeersysteem voor zuigpauzes/automatische uitschakeling: heb je even een pauze nodig tijdens het stofzuigen? Dan zet je de zuigmond eenvoudig vast aan de achterkant van de stofzuiger, zodat deze later weer makkelijk te pakken is zonder te bukken. Bij speciale Complete C3 modellen wordt de motor zelfs automatisch uitgeschakeld. Kun jij even ergonomisch verantwoord je drankje doen.
 9. EcoComfort-handgreep: een handgreep met geïntegreerde reliëfborstel en ergonomische bediening. Snel en handig voor tussendoor.

 

Veiligheid

 1. Meubelstootrand: voorkom schade aan meubels en wanden met de kunststof meubelstootrand waarvan de Miele stofzuigers Complete C2 en Complete C3 zijn voorzien. Deze rand beschermt meubels en apparaat als ze met elkaar in botsing zouden komen.
 2. Boost-functie: met de boost-functie kun je de maximale zuigkracht kort inschakelen. Zo zuig je zuinig en krachtig ook hardnekkig fijn en grof vuil op.

Stofzuigerzak

Net als onze stofzuigers, moeten ook onze stofzuigerzakken zeer strenge belastings- en duurtests doorstaan. Onze stofzuigerzakken voldoen dan ook aan de hoogste eisen. Doordat het (fijn)stof in huis zoveel mogelijk wordt gefilterd, dragen onze stofzuigerzakken bovendien bij aan een betere luchtkwaliteit. Kortom: met originele Miele stofzuigerzakken kunnen wij 100% resultaat garanderen op het gebied van comfort, kwaliteit en hygiëne.

Bekijk de originele stofzuigerzak

Overtuigd?

Hebben we je al kunnen overtuigen? Op miele.nl vind je een compleet overzicht van onze stofzuigers met stofzak.

 

Vind jouw nieuwe Miele stofzuiger met zak

Overtuigd dat een Miele stofzuiger met zak bij jouw huishouden past? Ontdek de verschillende modellen en kleuren in de Miele webshop.

Naar de webshop