De best verkochte Miele reinigingsproducten op een rij

Hieronder vind je de actuele reinigingsproducten die op dit moment het best verkocht zijn in de Miele Shop. Alle reinigingsproducten zijn perfect afgestemd op jouw Miele apparatuur. Zo geniet je van de beste kwaliteit. Bestel ze via de Miele Shop en ontvang ze thuis. Onze top 6:

1. UltraPhase-wasmiddel voor wasmachine met TwinDos

UltraPhase-wasmiddel wordt samen met een wasmachine met TwinDos gebruikt. UltraPhase 1 en 2 zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de combinatie van beide producten leidt tot een perfect wasresultaat. De combinatie van UltraPhase1 en 2 zorgt met de waskracht van 6 enzymen voor een optimaal schone was.

Bekijk hier hoe TwinDos werkt

Shop UItraPhase

2.Ontkalkingstabletten voor koffiemachines

Voor het ontkalken van je Miele koffiemachine gebruik je de speciale Miele ontkalkingstabletten. Deze ontkalkingstabletten zijn speciaal voor onze koffiemachines ontwikkeld. Met de inbouwkoffiemachines van Miele kun je zo’n 500 kopjes koffie bereiden voordat het apparaat ontkalkt moet worden.

Shop Ontkalkingstabletten

PowerDisk

3. PowerDisk voor vaatwassers

De PowerDisk wordt gebruikt bij de vaatwassers met AutoDos. AutoDos is de eerste automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Vaatwasser en poeder zijn daardoor perfect op elkaar afgestemd. Er wordt afhankelijk van het programma en op het optimale tijdstip gedoseerd. Een PowerDisk is goed voor 20 keer afwassen.

Shop PowerDisk

4. FragranceDos-geurflacons (Aqua) voor wasdroger

De FrangranceDos-geurflacons laten je wasgoed ook na het drogen nog heerlijk fris ruiken. De flacons gaan tot wel 50 droogbeurten mee en zorgen ervoor dat waardevolle geuressences behouden blijven. Ze zijn verkrijgbaar in vijf varianten. Het resultaat: heerlijk ruikend wasgoed. De meest verkochte variant in onze shop is ‘Aqua’,

Shop Geurflacons

5. Reinigingstabletten voor koffiemachines

Voor het reinigen van je Miele koffiemachine gebruik je de speciale Miele reinigingstabletten. Deze tabletten zijn speciaal voor onze koffiemachines ontwikkeld en zorgen voor een perfecte reiniging. Koffieolie en -resten worden grondig verwijderd.

Shop reinigingsproducten

IntenseClean

6. IntenseClean voor de wasmachine/vaatwasser

Wil je je vaatwasser of wasmachine echt blij maken, gebruik dan geregeld een speciaal reinigingsmiddel. IntenseClean is perfect voor een goede en grondige reiniging van je vaatwasser of wasmachine. Dit middel verwijdert aanslag, bacteriën en vetresten.

Shop IntenseClean

Hét moment om kwaliteit te kiezen voor jouw thuis

Geniet eindeloos van hagelwitte lakens, blinkende glazen, overheerlijke gerechten en een onberispelijk schoon huis. Het leven wordt buitengewoon met Miele in jouw thuis.

Profiteer van cashbacks op wel héél veel apparaten van Miele.

Ontdek cashbacks