Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Actievoorwaarden

Deze actie geldt bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten in de periode van 1 januari 2020 tot en met 31 december 2020. Om gebruik te maken van deze verlengde garantie dienen de producten binnen één jaar na aankoop geleverd en geregistreerd te zijn. De registratie kun je voltooien met behulp van de factuurgegevens. Alle apparaten dienen in één keer en bij hetzelfde verkooppunt in Nederland te zijn aangeschaft. De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan. De kookplaat met werkbladafzuiging geldt als twee apparaten.

Op apparaten ouder dan vijf jaar, uit bijvoorbeeld een aangekochte showkeuken, kan geen verlengde garantie worden afgesloten. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. De verlengde garantie is niet inwisselbaar voor contant geld. Op de verlengde garantie zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele.

Actievoordeel verzilveren

Stap 1: klik op Actievoordeel verzilveren
Via de button word je naar een formulier verwezen. Met dit formulier kun je jouw actievoordeel verzilveren. Dit kun je tot een jaar na aankoop doen. Vul op het formulier de naam van de dealer in, registreer jouw aangekochte Miele-inbouwapparaten aan de hand van het serienummer en vul tot slot jouw persoonlijke gegevens in.

Stap 2: bevestiging
Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de afhandeling van uw actievoordeel.

 

Direct verzilveren
Deel dit artikel: