Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Accessoires voor Miele wasdrogers

Miele verkoopt een aantal accessoires voor je wasdroger. En die wil je, let maar op.

FragranceDos geurflacons

Met deze speciale Miele-geurflacons geef je je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. Je hebt de keuze uit vijf verschillende flacons met ieder hun eigen geur. Deze plaats je in de opening bij het pluizenfilter van je wasdroger. Door te draaien kun je de intensiteit van de geurafgifte instellen. Het resultaat: heerlijk ruikend wasgoed. Miele FragranceDos flacon gaat ongeveer 50 droogbeurten mee.

Tussenstuk wasmachine/wasdroger

Ben je van plan om jouw wasdroger bovenop je wasmachine plaatsen? Gebruik dan een speciaal tussenstuk, ook wel stapelkit genoemd. Zo hoef je niet bang te zijn dat de droger van je wasmachine valt. In onze webshop vind je een aantal varianten; met of zonder geïntegreerd werkblad of zelfs met een lade. Veilig en efficiënt dus!

Overige accessoires

In onze webshop vind je naast tussenstukken en FragranceDos geurflacons ook droogrekjes, andere montagetoebehoren, geurfilters en meer.

Miele geurflacons voor heerlijk geurende was

Het lekkerste aan een schone was is toch wel de frisse geur van je kleding. De geurflacons voor de droger zorgen ervoor dat jouw was een heerlijke geur meekrijgt. De geurflacons zijn verkrijgbaar in zes varianten.

Ontdek de geuren
Deel dit artikel: