Stofzuiger met zak

De nieuwe generatie Miele C3 stofzuigers

Toonaangevende vooruitgang, technische perfectie en de beste kwaliteit, dat zijn de pijlers van de filosofie die wij hanteren bij het construeren van onze stofzuigers. Met de nieuwe generatie Miele stofzuigers bieden wij je geperfectioneerde producten, die qua reinigende werking, betrouwbaarheid en bedieningscomfort grensverleggend zijn.

 

Complete C3

min. 74dB min. 550W

In het marineblauw en zwart beschikbaar

Energie label

Complete C3 Parquet​

min. 74dB min. 550W

In het petrol en zwart beschikbaar

Energie label

Complete C3 Cat&Dog

min. 72dB min. 550W

Geschikt voor dierenharen.
In het braambosrood, zwart en petrol beschikbaar.

Energie label

Complete C3 Allergy

72dB 550W

In het techblauw en wit beschikbaar

Energie label

Voordelen van de Miele stofzuigers zijn:

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

Zonder te bukken het snoer opbergen

Zonder bukken het snoer comfortabel oprollen, dat willen we toch allemaal? Met een simpele druk op de knop is het mogelijk. Handig!

Parketborstels

Voor parket en andere krasgevoelige harde vloeren

Veel harde vloeren zoals parket, laminaat, plavuizen en hoogwaardige tegels zijn zeer gevoelig voor krassen. Voor gevoelige vloeren heeft Miele parketborstels ontwikkeld. Deze reinigen jouw mooie vloeren bijzonder behoedzaam en toch grondig. Met de zachte borstelkrans glijdt de Miele-parketborstel soepel en licht over de vloer.

Turboborstel

Ideaal voor dierenliefhebbers

Vloerbedekking moet regelmatig worden gezogen, ook als er nog geen stofjes en vuiltjes zichtbaar zijn. Om ook dieper zittende stofjes en dierenharen te verwijderen, moet vloerbedekking tegelijkertijd worden geborsteld en gezogen. De borstelrol die door het zuigsysteem wordt aangedreven, verwijdert het vuil grondig uit uw vloerbedekking.

Air-Clean-filtersysteem

Filtert meer dan 99,9% van de stofdeeltjes

Met het air-clean-filtersysteem van Miele is ronddwarrelend stof zeker verleden tijd. Het filtersysteem bestaat uit de originele Miele stofzuigerzakken, het motorfilter en het uitblaasfilter, en zorgt voor maximale hygiëne. Door deze drie filterlagen blijft opgezogen stof ook echt in de stofzuigerzak. Bij gebruik van de originele Miele accessoires in de Miele stofzuiger wordt de hoeveelheid fijnstof in de lucht binnenshuis duidelijk verlaagd; meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd! De lucht is schoner dan vóór het stofzuigen. Je kunt dus rustig blijven ademhalen.

Stofzuigerzak: voor 100% resultaat

Net als onze stofzuigers, moeten ook onze stofzuigerzakken zeer strenge belastings- en duurtests doorstaan. Onze stofzuigerzakken voldoen dan ook aan de hoogste eisen. Doordat het (fijn)stof in huis zoveel mogelijk wordt gefilterd, dragen onze stofzuigerzakken bovendien bij aan een betere luchtkwaliteit. Kortom: met originele Miele stofzuigerzakken kunnen wij 100% resultaat garanderen op het gebied van comfort, kwaliteit en hygiëne.

Bekijk de voordelen van de stofzuigerzak