Krijg een SNURK dekbedovertrek cadeau bij aankoop van een Miele wasmachine of droger

''Er is een wasmachine die je heerlijk laat slapen''

SNURK beschouwt zichzelf als een mens- en planeetvriendelijk merk. Een match made in heaven met Miele! 

Tussen 19 oktober en 20 december 2020 krijg je bij aankoop van een Miele wasmachine of droger* luxe beddengoed cadeau!

De SNURK actie is na 20 december 2020 niet meer geldig bij aankoop van een  Miele wasmachine of droger*. Je kan tot 31 december 2020 jouw SNURK cadeaubon verzilveren als je in de actieperiode een Miele wasmachine of droger* hebt aangeschaft. De SNURK cadeaubon heeft een waarde tot €139,95 om zelf beddengoed van SNURK uit te zoeken zodat het past bij de inrichting van jouw slaapkamer of die van jouw kind.  

Bekijk het SNURK assortiment

Bekijk de actievoorwaarden

Hoe werkt het?

  1. Koop één van de geselecteerde wasmachines of drogers in de actieperiode tussen 19 oktober 2020 en 20 december 2020. Bekijk hier welke wasmachines/drogers ermee doen in deze actie.
  2. Ontvang een cadeaubon tot een waarde van €139,95 voor jouw nieuwe beddengoed of voor meerdere beddengoedsets (keuze uit 2 persoons, 1 persoons en kids dekbedovertrekken). Het is mogelijk om twee dekbedovertrekken te verzilveren tot een waarde van € 139,95. Een eventueel restbedrag komt te vervallen.
  3. De actie is geldig bij een aankoop vanaf 19 oktober t/m 20 december 2020. Bekijk de actievoorwaarden.
  4. Je kunt uitsluitend kiezen uit het door SNURK® beschikbaar gestelde assortiment dekbedovertrekken, beschikbaar in verschillende maten, tot een waarde van € 139,95. Bekijk assortiment
  5. Meld je aan voor deze actie. Laat je gegevens achter en ontvang een mail met unieke code voor de verzilvering van beddengoed naar keuze. Deze unieke code kun je tot 31 december 2020 verzilveren. Heb je een wasmachine én een droger gekocht? Meld dan beide apparaten apart aan en ontvang twee unieke codes voor de verzilvering van beddengoed naar keuze.
    Ga naar de verzilverpagina
  6. De leverdatum van je gekozen beddengoed wordt vermeld op de pagina waar je kan kiezen uit het assortiment.

 

Lekker voor jezelf

Kan jij niet wachten om in een schoongewassen bed te springen na een lange werkdag?
Kies dan voor een SNURK beddengoed die past bij jouw slaapkamerinrichting en geniet van een heerlijke nachtrust.

Bekijk assortiment

 

 

Of geef er een cadeau

Vind jij het ook zo lastig om cadeaus te verzinnen voor familie en vrienden? Kies dan bij verzilvering van deze actie voor een SNURK beddengoed die jouw vriendin of kleine nichtje geweldig zou vinden om te krijgen.

Bekijk assortiment

 

Verwen je kids

Droomt jouw kind om astronaut, prinses of ridder te zijn? Breng hun fantasie tot leven met het SNURK beddengoed. Jouw kinderen gaan vast en zeker uit hun dak met een SNURK beddengoed van hun idool.

Bekijk assortiment

 

Over SNURK

Alles van SNURK wordt gemaakt in Portugal in goede werkomstandigheden (geen kinderarbeid) en zij beschouwen zichzelf als een mens- en planeetvriendelijk merk. Zo is het 100% biologische katoenen beddengoed Oeko-Texgecertificeerd. Kortom: het is vrij van giftige substanties en wordt waterbesparend geproduceerd. Fairtrade produceren in Europa met eigen prints en hoogwaardige bio-katoen maakt dat de prijs iets hoger ligt dan gemiddeld. Maar je koopt wel een duurzaam en eerlijk product, dat met liefde en plezier voor je ontworpen en vervaardigd is. Dat slaapt wel zo lekker! 

Er is een wasmachine of droger

die bij jou past.

Er is een Miele die voor jullie klaar staat. Die nog snel je overhemd wast voor je krappe deadline.  Of die ervoor zorgt dat de favoriete spijkerbroek van je dochter snel weer gedragen kan worden en die net als jullie de planeet en kleding schoonhouden beide belangrijk vindt.

Zoek een Miele

Vragen over de SNURK-cadeaubon

Kom langs

In de Miele Experience Centers kun je al onze apparaten bekijken, workshops volgen en kookdemonstraties ervaren. Kom langs voor inspiratie of deskundig advies.

Lees meer

Naar de webshop

Bestel en gemakkelijk snel accessoires, reinigings- of onderhoudsproducten voor je apparaat via de online Shop.

Lees meer