Zeebaars Italiaanse stijl
De bereidingstijd is ca. 45 minuten.
Bereiding
Stap 1: Bestrooi de zeebaarzen aan beide kanten met zout en peper. Snijd de tomaten in dunne schijfjes en leg deze op de vis.
Stap 2: Leg de basilicumblaadjes erop. Voeg nogmaals zout en peper toe. Doe het geheel in de vacuümzak en vacumeer de inhoud. Instellingen vacumeerlade:
Zak vacumeren Vacumeerstand 3
Tip: Heb je geen vacumeerlade? Vraag het jouw viswinkel als je de vis koopt!
Stap 3: Leg de vacumeerzak op het rooster in de ovenruimte en bereidvolgens de instellingen.:
Temperatuur 52 °C Tijdsduur 25 minuten Niveau rooster 2e van onderen
Stap 4: Haal de vis uit de vacuümzak en serveer deze op een saladebedje of met witbrood. Bak de huidkant van de vis eventueel heel kort aan in een hete pan.
Vacumeerzakken zijn ideaal voor sousvide koken, geschikt voor vloeibare en vaste levensmiddelen en voor eenmalig gebruik.