Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Zeebaars Italiaanse stijl

Zeebaars Italiaanse stijl

VisVacumeerladeMakkelijk

Ingredienten

  • Voor 2 porties:
  • 2 zeebaarzen (elk 120 g)
  • 1–2 pomodori
  • 8 grote blaadjes basilicum
  • ½ theelepel zeezout

Benodigdheden

  • Vacumeerzak

Sous-vide koken

Stap 1:
Bestrooi de zeebaarzen aan beide kanten met zout en peper. Snijd de tomaten in dunne schijfjes en leg deze op de vis.

Stap 2:
Leg de basilicumblaadjes erop. Voeg nogmaals zout en peper toe. Doe het geheel in de vacuümzak en vacumeer de inhoud. Instellingen vacumeerlade:

Zak vacumeren
Vacumeerstand 3

 

Tip

Heb je geen vacumeerlade? Vraag het jouw viswinkel als je de vis koopt!

 

Stap 3:
Leg de vacumeerzak op het rooster in de ovenruimte en bereidvolgens de instellingen.:

Temperatuur: 52 °C
Duur: 25 minuten
Niveau rooster: 2e van onderen

Stap 4:
Haal de vis uit de vacuümzak en serveer deze op een saladebedje of met witbrood.
Bak de huidkant van de vis eventueel heel kort aan in een hete pan.

Voor dit gerecht is een vacumeerzak nodig

Vacumeerzakken zijn ideaal voor sousvide koken, geschikt voor vloeibare en vaste levensmiddelen  en voor eenmalig gebruik.

Koop op Miele.nl
Deel dit artikel: