De bereidingstijd is ca. 60 tot 70 minuten.
Bereidingswijze
Stap1 :
Maak van de broccoli kleine roosjes en snijd de steel in plakjes.
Stap 2:
Leg de broccoli samen met de spinazie op een stoomovenpan met gaatjes en zet in de stoomoven. Stomen 100C Tijdsduur 1 minuut
Stap 3:
Laat de broccoli en de spinazie afkoelen,
Stap 4:
Verwarm de oven voor. Intensief bakken 190C
Stap 5:
Klop de eieren los.
Stap 6:
Snijd de zalm in blokjes en meng met de crème fraîche en de helft van de geklutste eieren met de broccoli en de spinazie.
Stap 7:
Breng op smaak met peper en zout.
Stap 8:
Vet een grote ovenschaal in en leg hier het bladerdeeg open in. Zorg ervoor dat je een grote flap overhoud.
Stap 9:
Schep het broccoli, zalm mengsel in het bladerdeeg en vouw het bladerdeeg dicht.
Stap 10:
Smeer met een kwastje het bladerdeeg in met het overige ei en zet in de oven. Intensief bakken 190 °C, bereidingstijd 40 minuten.. 100 °C, 1 minuut Intensief bakken 190C Tijdsduur 40 minuten
Stap 11:
Serveer vanuit de ovenschaal.