Vegetarische stoof

Dit gerecht is voor 4 personen

Ingredienten

  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 2 takken rozemarijn
  • 2 takken tijm
  • 2 rode bieten
  • ¼ knol selderij
  • ¼ spitskool
  • 1 grote bataat
  • 80 gram roomboter
  • 2 el ras el hanout
  • 1 liter bietensap

De bereidingstijd is ca. 90 minuten.

 

Bereidingswijze

Stap 1:

Snipper de ui en pel en kneus de knoflook.

Stap 2:

Rits de blaadje van de tijm en rozemarijn en hak deze fijn.

Stap 3:

Snijd de groenten in blokje van 1 bij 1 cm.

Stap 4:

Verhit de roomboter in een braadpan.

Stap 5:

Fruit de ui, knoflook, rozemarijn, tijm en ras el hanout aan in de roomboter.

Stap 6:

Voeg de groenten toe en bak deze goed aan.

Stap 7:

Blus af met het bietensap en laat rustig stoven voor 1 uur.

Receptenzoeker

Filter by Bereiding
Friteuse
Magnetron
Combimagnetron
Vriezer
Ijsmachine
Dialog oven
BBQ
Koelkast
Combi-stoomoven
Gourmet-Warmhoudlade
Kookplaat
Oven
Stoomoven
Vacumeerlade

Filter recepten op: