Vegetarische stoof

Ingredienten

  • 2 stuks rode ui
  • 3 tenen knoflook
  • 2 takken rozemarijn
  • 2 takken tijm
  • 2 rode bieten
  • ¼ knol selderij
  • ¼ spitskool
  • 1 grote bataat
  • 80 gram roomboter
  • 2 el ras el hanout
  • 1 liter bietensap

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en pel en kneus de knoflook.
  2. Rits de blaadje van de tijm en rozemarijn en hak deze fijn.
  3. Snijd de groenten in blokje van 1 bij 1 cm.
  4. Verhit de roomboter in een braadpan.
  5. Fruit de ui, knoflook, rozemarijn, tijm en ras el hanout aan in de roomboter.
  6. Voeg de groenten toe en bak deze goed aan.
  7. Blus af met het bietensap en laat rustig stoven voor 1 uur.

Receptenzoeker

Search
Generic filters
Filter by Bereiding
Combimagnetron
Friteuse
Ijsmachine
Magnetron
Vriezer
BBQ
Koelkast
Combi-stoomoven
Gourmet-Warmhoudlade
Kookplaat
Oven
Stoomoven
Vacumeerlade

Filter recepten op: