Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Snelle zalmsalade op kruiden ciabatta

Snelle zalmsalade op kruiden ciabatta

VisStoomovenMakkelijk

Ingredienten

  • 150 g zalm
  • Kwark
  • 1 limoen
  • Peper en zout
  • Kruiden ciabatta
  • 2 stuks little gem
  • Olijfolie
  • Rode ui
  • Dille om te garneren

Benodigdheden

  • Rasp
  • Kom
  • Stoomovenpan met gaatjes
  • Stoomoven
  • Snijplank

Stap 1:
Leg de zalm in een ingevette stoomovenpan met gaatjes en schuif in de stoomoven.

Stand: koken universeel
Temperatuur: 75°C
Tijd: 8 minuten

Stap 2:
Laat de zalm afkoelen en meng in een kom met wat kwark tot een smeuïge salade.

Stap 3:
Breng de salade op smaak met wat limoenrasp, peper en zout.

Stap 4:
Bewaar tot serveren in de koelkast.

Serveren:

Pel de rode ui en snijd in dunne halve ringen. Spoel deze af onder koud water. Snijd mooie plakken van de kruiden ciabatta. Maak de little gem aan met wat olijfolie, peper en zout. Leg op het brood wat little gem sla. Verdeel hierover de zalmsalade en garneer met de rode ui en een takje dille.

Deel dit artikel: